#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Očekávejte v tomto převánočním týdnu uzavření témat, která se týkají vašeho domova či bydlení a případného stěhování. Uzavře se taktéž jednání související se zaměstnáním. Zároveň ale očekávejte osudové rozhodování ve sféře práce a kariéry. V čem se vám ale bude dařit, bude zdraví.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Změňte svůj životní styl a jezte zdravěji. Tento týden se uzavře jistá úřední záležitost. Rovněž nedořešená situace s někým blízkým či příbuzným se uzavře. Štěstí vám bude přát ve vztazích s partnerem. Bude vám rovněž přáno v tvoření, plození, kreativitě i změně životního stylu.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Ovlivňovat vás budou vzorce chování z minulých životů, a to v oblasti střídání partnerů a nevěry. Uzavřou se vaše finanční záležitosti, planety Merkur a karmické Pluto vnesou do vašeho života důležité rozhodnutí týkající se majetku a financí, proto nikam nepospíchejte a rozvažujte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Neměli byste se tento týden rozčilovat, nedělat nic důležitého a dát pozor na možnost úrazu. Vaše psychika a duševní nemoci budou eskalovat a do vašeho života vnášet i fyzické potíže. Kozorohem se pohybují Slunce, Merkur a karmické Pluto, to bude mít zásadní vliv na Račí vztahy a jednání.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Odměněni budete předvánočně za vaši svědomitou pomoc druhým lidem. Ale tento týden má pro vaše znamení i možnost odkrytí některých tajemství, která měla zůstat skryta. Ukončíte některé zásadní životní situace. Je možné, že se budou týkat zdraví či služby druhým lidem. Uvidíte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Tento týden u vás otevře téma služby druhým lidem, protože právě zde budete aktivní pod vlivem Slunce, Merkuru a karmického Pluta. Měli byste se připravovat na řešení otázek v oblasti partnerství, rodiny a tvůrčí aktivity, které se otevřou později v tomto týdnu, ale s o to větší intenzitou.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ukončí se vaše aktivita čí působení v nějakém kolektivu či společenství. Očekávejte však ještě i karmickou zkoušku pod vlivem Merkuru a karmického Pluta v Kozorohu, která se bude týkat vašeho domova a rodiny. S pozitivním přístupem, ale zvládnete překonat všechny nástrahy týdne.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Ukončí se vaše úřední jednání, stejně tak i situace spojené se vzděláním, cestováním a zahraničím. Důležitá událost nastane v úředních písemnostech, komunikaci a řešení dopravních prostředků, tu přináší Merkur a karmické Pluto. V ostatních oblastech by měl již vládnout předvánoční klid.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Setkáte se s přízní Slunce v tématech finančních. Aktivitu čekejte i v oblasti společenství a kolektivu, které podnítí Mars s Černou Lunou. Uzavře se vaše osudové finanční rozhodnutí, které přinese Merkur a Pluto. Přichází čas na rekapitulaci života a přípravu na to, co má přijít v dalších dnech.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Působení Merkura a Pluta vám připraví těžké životní rozhodování. V sobě si uzavřete témata vztahů a dohod. Ukončí se též váš pracovní či osobní vztah. Dlouhodobě je vám přáno v oblasti vzdělávání, cestování a úředních jednání, díky planetě Jupiter. Některá vaše tajemství mohou být odhalena.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tato doba ve vašem znamení uzavře službu, kterou jste vykonali pro druhé, rovněž i témata zdraví a nemoci se vyřeší. Ovšem čekejte novou dobrou osudovou zprávu z oblasti zdraví a služby, tu přináší Merkur a Pluto. Čeká vás oddechnutí a posun k úplně novým záležitostem, přemýšlejte, co dál.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Završí se některé nedořešené věci v rodině či s partnerem, případně situaci v pracovním partnerství. Osudová zpráva přijde od Merkuru a karmického Pluta a vnese vám do života nového, ale důležitého člověka. Můžete se těšit na přijetí do společnosti, po níž opravdu toužíte a větší spokojenost.





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY