#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Doma si budete kompenzovat pracovní vypětí, zaměříte se především na odpočinek a povídání si s milovanými. S menšími potížemi se potýkáte ve finanční oblasti, ale naštěstí se vám je podaří rychle zažehnat. Dočkat se také můžete překvapení od partnera.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pokud na chvíli zapomenete na pracovní starosti, dovedete se radovat i z těch nejmenších maličkostí jako děti. Neřešte tento týden kariérní záležitosti nijak markantně. Mnohem lépe vám bude, pokud se zaměříte na okruh rodiny nebo na své přátele.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nebude vás bavit čekat na odpověď někoho, z koho byste rádi udělali svou drahou polovičkou, a proto se rozhodnete věci trochu pomoci. V zaměstnání se těšte na rutinní práci, což vás paradoxně potěší, protože tak alespoň máte více času na své soukromí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ne všechno doma i okolí vám přijde natolik ideální, nakolik byste si přáli, ale zkuste zachovat optimismus. Stačí, že se mračí počasí, nemusíte i vy. Nebojte se dělat rozhodnutí, protože jenom tak se pohnete z místa a nebudete si vyčítat nerozhodnost.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden si žádá vaše plné nasazení. Vy sice jedete na více než sto procent často, ale tento týden vás k tomu přímo vybídne několika velmi zajímavými příležitostmi, které rozhodně nechcete propásnout. Nebojte se být více akční i v osobním životě.

Panna (23. 8.–22. 9.)

I když vás tento týden čeká dosti práce, najdete si čas i na nutný odpočinek. S blízkými navíc budete vycházet poměrně bez větších mráčků, takže se můžete v práci plně koncentrovat a nemusíte myslet na to, čím si usmířit svoje rozhádané příbuzenstvo.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Sport by pro vás neměla být jenom příloha novin, ale výzva k tomu, začít něco aktivně dělat. Nemusí jít hned o maraton, ale zkuste se zamyslet nad tím, co by vás bavilo a oživilo vaši rutinu. Pozitivně se to odrazí jak na vaší práci, tak v soukromí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vy jste v těchto podzimních dnech spokojení, zatímco někteří ulehají s depresí, vy uleháte také, ale ke krbu, kde si ideálně se svým partnerem užíváte toho, že chvíli můžete jenom tak relaxovat a věnovat se jeden druhému. Práci berete jako nutnost.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nebude vás bavit hrát tento týden druhé housle a to v čemkoliv, čemu právě věnujete pozornost. Nejsilněji se to odrazí v lásce, kde můžete být značně žárliví. Ale patrné to bude i na vašem pracovišti, kde vám obzvláště nebude vonět nekalá konkurence.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vaše nasazení je někdy obdivuhodné, ale tento týden byste měli investovat svou energii do projektů s rozmyslem. Pokud si neponecháte žádné zásoby do soukromí, mohou to vaši blízcí a rodina brát tak, že je berete jenom jako součást domácího inventáře.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vaší duši by udělalo dobře trochu optimismu. Pusťte si třeba pohádku, nebo ideálně zlákejte na malé domácí promítání i své blízké. Hned pak budete mít více elánu do pracovních záležitostí a objevit se mohou i nové nápady, jak věci v životě vylepšit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nestraňte se tento týden větší společnosti. Navíc se můžete seznámit s novými lidmi, se kterými si budete výborně rozumět. A vaši blízcí se kvůli vašemu menšímu povyražení čertit určitě neplánují, popřípadě je vezměte sebou, alespoň se také pobaví.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY