Horoskop Jarmily Gričové

Týden, ve kterém je jeden volný den navíc, vám přináší spoustu šanci, kterých můžete využít. V pondělí a v úterý se opřete o Lunu z Raka, která pozitivně ovlivňuje vaše rodinné vztahy. Osvěžte povolené vazby se širší rodinou! Ve středu, kdy se na obloze uzavře trigon mezi Marsem a Jupiterem, mohou zvláště Býci, Panny a Kozorohové popracovat na svém postavení. Pokud hledáte novou práci s lepším finančním zabezpečením, máte velkou šanci!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve Lvu, využijte každé volné chvíle k tomu, abyste se okolnímu světu představili v co nejlepším světle. Pokud jdete v pátek na pracovní pohovor, nemluvte výhradně sami, ale ke slovu občas pusťte i ty, kteří vás přijímají!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Veškeré rozjeté akce dospějí v tomto týdnu k překvapivým závěrům. Dost vás to zamrzí, protože dopadnou jinak, než jste si představovali vy. Nakonec však usoudíte, že si z toho, co se stalo, vezmete poučení pro příště a raději se takovým situacím vyhnete.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Víkend, kdy je Luna v Panně, bude dost náročný. Pokud jste se rozhodli, že ho využijete k tomu, abyste si udělali pořádek ve skříních a nepotřebné oděvy dali do charity, asi se tomu nevyhnete. Naštěstí máte partnera, s nímž vás i taková práce baví.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Když děti přijdou s tím, že byste v rámci státního svátku mohli vyrazit někam, kam se jindy nedostanete, souhlaste bez váhání! Jde o příležitost, která se hned tak opakovat nebude. Navíc je šance, že tam potkáte někoho, koho jste už dlouho neviděli.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Když se potřebujete něco dozvědět, neptejte se přímo, ale pozorujte. Na jasně položenou otázku vám totiž nikdo neodpoví, zatímco to, co vypozorujete, se vám záhy složí ve smysluplný celek. Proberte to s partnerem a domluvte se, jak na to budete reagovat!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud to jde, přiberte si ke státnímu svátku ještě pátek! Vytvoříte si tak minidovolenou, kterou už hodně potřebujete. Doženete spánkový dluh a dokonce stihnete pohovořit s rodinou, která má už pocit, že jste sice doma tělem, ale duchem bloudíte jinde.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Začátek týdne, kdy je Luna v Raku, vám přinese únavu. Pokud si chcete zachovat výkonnost, musíte věnovat relaxaci stejnou pozornost jako práci. Udělejte si čas na návštěvu solné jeskyně, kde si srovnáte myšlení a vnitřně se smíříte s tím, co se děje.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Je vidět, že o vás kolegové a kamarádi mají podstatně lepší mínění, než si zasloužíte! Když si k vám někdo z nich přijde vypůjčit šesticifernou částku, nedělá si z vás legraci! Opravdu si myslí, že jste na tom tak dobře, že to pro vás žádný problém není.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Přednášky o správném chování v dopravním provozu, které dětem dáváte, se ukážou jako daleko užitečnější, než jste si mysleli. Pochopíte to ve chvíli, kdy zjistíte, že vaše ratolesti školí své kamarády, a vysvětlují jim, jak se chovat, aby byli v bezpečí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Diagnóza, kterou vám lékař v tomto týdnu představí jako jednu z možností, která by vysvětlovala vaše aktuální zdravotní potíže, není sice příjemná, ale zase to není nic, čeho byste se museli děsit. Když se budete řídit jeho pokyny, budete záhy v pořádku!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Některá slova je lepší polknout dřív, než je nahlas vyslovíte. Uvědomte si to zejména ve chvíli, kdy budete mít chuť partnerovi vytknout chování jeho rodinných příslušníků. Za své příbuzné nemůže a jejich jednání ho překvapuje ještě víc než vás.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jde o týden, kdy žijete tak, jak jste si vždycky přáli. Vaše vztahy jsou srovnané a v práci se konečně dočkáte spravedlivého ocenění toho, co děláte. Navíc můžete během týdne bez velké námahy ušetřit pár menších částek, které dají dohromady zajímavou sumu.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11