#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Rozčilit vás tento týden může osoba z blízkého okolí. Možná se bude jednat o kamarádku, která vás slovně nepochopitelně napadne a vyčte vám věci, které jsou úplně mimo mísu. Je třeba se nad danou záležitostí povznést a nenechat se unést zlostí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Občas máte pocit, že se na vás najednou vše nakupí a vy pak máte pocit bezmoci a nestíháte. Pravdou však zůstává, že pokud jste v časové tísni, tak pracujete mnohem lépe a mnohem efektivněji. Stres vás neotupí, naopak mobilizuje všechny vaše síly.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nechcete si přiznat, že někdy potřebujete pomoc ostatních. Rádi si děláte věci po svém a spoléháte pouze na své fyzické a psychické vlastnosti. Pokud vám však někdo blízký nabízí svou pomoc, neodmítejte ji. Nakonec budete více než rádi za ulehčení.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Rozčilují vás někteří členové rodiny, s kterými se již nedá rozumně domluvit. Rozhovor se stále točí dokola toho samého a vy nevíte, jak z bludného kruhu ven. Obrňte se trpělivostí a uvědomte si, že všichni stárnou a už jim to nemyslí, tak jako dřív.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V polovině měsíce vás skolí nemoc, která vám překazí mnohé plány. Ať už se jedná o ty pracovní, či ty příjemnější osobní. Není však radno nemoc podceňovat, i když se nebude jednat o nic vážného. Nemoc by se mohla po čase vrátit v ještě větší síle.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Statečně bojujete v práci s kolegou, který vám neustále hází klacky pod nohy. Tolik pohodová atmosféra v práci se pomalu, ale jistě mění na nepřekonatelné dusno. Možná je načase popřemýšlet nad změnou zaměstnání. Harmonie v práci je k nezaplacení.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jste momentálně na vážkách. Přes svátky a jejich bujaré oslavili jste se seznámili se spoustou zajímavých lidí. Nyní se vám dvě z těchto osob dvoří a vy nevíte, komu dát přednost a s kým vyrazit na rande. Prostě jděte s tím, kdo vás více zaujme.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Oblast lásky je nyní poněkud upozaděna, protože máte úplně jiné starosti. Musíte vyřešit některé úřední záležitosti, vyřídit pracovní korespondenci, či jakékoliv jiné resty, které jste během svátků upozadili. Máte nejvyšší čas, proto to neodkládejte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Máte tento týden chuď na utrácení. Nejraději byste si pořídili něco pěkného na sebe, nebo prostě jen vyrazili do ulic a nakupovali jako smyslů zbavení. Nezapomínejte, že to po svátcích není moc dobrý nápad a vaše peněženka dostala pořádně zabrat.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nezadaní Kozorozi zbystřete, máte jedinečnou možnost potkat na tom nejneobvyklejším místě naprosto úžasnou osobu, kterou okouzlíte. Sympatie budou vzájemné a pozvánka na rande na sebe nenechá dlouho čekat. Směle vyražte do ulic s úsměvem na rtech.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Proplouváte životem v klidu a harmonii a překvapí vás máloco. Tento týden to však bude jinak. Ve vašem okolí se objeví situace, kterou budete muset urychleně vyřešit. Hvězdy už neprozrazují, zda se bude jednat o příjemnou záležitost, či právě naopak.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zrozenci Ryb se mohou tento týden konečně dočkat toho, na co již delší dobu netrpělivě čekají. Velké změny jsou na dosah a vy budete v centru jejich dění. Nenechte nic náhodě a pořádně se na tento poměrně náročný, ale zároveň úžasný týden připravte.










Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY