#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden vám bude chybět trpělivost. V práci si nebudete vědět rady s méně chápavým kolegou. V milostných a rodinných vztazích vás budou rozčilovat maličkosti, které nebudete schopni klidně vyřešit. Zkuste meditaci, či jiné cvičení, pomůže vám to.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Poslední dobou máte práce nad hlavu. Jste neustále v jednom kole a když se to uklidní v práci. S vervou se vrháte na práci doma, či kolem zahrady. Zkuste tento týden trochu zvolnit a užívat si sluníčka. Načerpáte tolik potřebnou energii na další dny.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Čekají vás přípravy na nějakou událost, či rodinnou dovolenou. Místo toho, abyste se těšili, tak jste ve stresu, jestli na něco nezapomenete. Nepoddévejte se těmto emocím a spíše si představte, jaké úžasné dobrodružství a pohoda vás možná potkají.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Objevit se tento týden mohou zdravotní komplikace. Objeví se možná nějaký starší neduh, či zranění. Nejlepší bude, když se vyhnete medikamentům a spíše se poohlédnete po přírodní léčbě, která tolik nezasáhne váš organismus. V bylinkách je přece síla.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden budete jako vyměnění. Lidé okolo vás budou dumat nad tím, co se s vámi tak asi mohlo stát. Budete naprosto odlišným způsobem pohlížet na svět. Zkuste si do budoucna něco z tohoto nového uvažování ponechat. Uvidíte, že budete spokojeni.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Tento týden vás tak trochu bude užírat nuda. Nemáte chuť nic nového začínat, u ničeho nedokážete příliš dlouho vydržet a většina věcí vás nebude bavit. Tahle apatie potrvá až do nadcházejícího víkendu, který vám vaše dosavadní smýšlení obrátí naruby.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Máte před sebou náročné období, jak fyzicky, tak psychicky. Jste však velice silný člověk, který chápe, že události odstartované tento týden mají nějaký účel a vše, co vás potká, bude mít na vaši osobnost blahodárný účinek. Berte to tedy pozitivně.

Štír (24. 10.–22. 11.)

O zábavu se vám postará někdo z rodiny. Komplikace, které ve vašem vztahu nastanou se budou poměrně dlouhou dobu řešit a vy nebudete mít čas a ani chuť přemýšlet nad jinými záležitostmi. Počkejte až trochu vychladnete a pak se pokuste o rozhovor.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Začátkem týdne se vám podaří opravdu něco úžasného. Možná jste se již delší dobu snažili něčeho dosáhnout a nyní je ideální čas sklidit zasloužené ovoce. Vyhřívejte se na výsluní svého úspěchu a nedovolte nikomu, aby vám vaši upřímnou radost zkazil.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tento týden pro vás bude typická trochu lehkomyslná nálada. Náladu budete mít zejména na nákupy, na které se vrhnete opravdu s vervou a nebudete moci přestat. Vaše lehkomyslnost zapříčíní mnohé neshody v práci, ale dokonce i v partnerských vztazích.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jste mnohdy příliš zaneprázdněni starostmi o své příbuzné a kamarády, že často zapomínáte na sebe, svůj volný čas a zájmy. Navíc se často stává, že se ani nedočkáte zasloužené vděčnosti, spíše naopak. Myslete někdy také na sebe a buďte trochu sobci.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pokuste se najít si tento týden čas jen pro sebe a své osobní záležitosti. Klidně si na víkend vyjeďte někam vysoko do hor, kde budete mít dostatek času na ty nejniternější pocity a emoce. Načerpáte pozitivní a hlavně poklidnou energii na další dny.








Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY