#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Potomci vás tento týden trochu pozlobí. Nepůjde ani tak o školní výsledky, jako o jejich neustále se měnící nálady. Obrňte se proto velkou trpělivostí a berte jejich výstřelky s rezervou. Nejsou myšleny zle, pouze jenom zkoušejí, kam až mohou zajít.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pozor na pletky se zadanou osobou. I když vás tento týden adrenalin láká, měli byste být opatrnější, s kým si začnete. Jinak by se ze vzrušujícího zážitku mohla stát noční můra, ze které byste se dlouho probouzeli. Snažte se uvažovat racionálně.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden budete mít opravdu velké štěstí. Splní se vám dlouho očekávané přání! Radost bude veliká a užijete si ji po právu. Nebojte se trochu provětrat peněženku a pozvat své přátele a blízké na pořádnou oslavu. Rozhodně totiž máte co oslavovat.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Od přítele získáte kontakt na přitažlivou osobu. Přesto se neradujte předčasně. Pokud se nebudete snažit a neujasníte si, co od života vlastně chcete, jen těžko dosáhnete spokojenosti. Soustřeďte se na své priority a jděte za svým snem. Splní se.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V oblasti lásky se na vás konečně začne usmívat štěstí. A bude to opravdu stát za to! Nepodléhejte panice či strachu z neúspěchu. Negativními emocemi jen přivoláváte to, čeho se nejvíce bojíte. Důvěřujte osudu a uvidíte, že všechno dopadne skvěle.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Kamarádovi dodáte odvahu, aby oslovil jistou osobu. A výsledek bude stát za to! Přítel vám pak bude velice vděčný. Když se to však vezme kolem a kolem, jen splácíte staré dluhy. Uvědomíte si, že vám kamarád v minulosti mnohokrát vytrhl trn z paty.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Podaří se vám navýšit rodinný rozpočet o slušnou částku. Své píli však neděkujte! V poslední době jste ke svým povinnostem přistupovali nezávazně a s lehkým srdcem. Váš bezstarostný postoj a pozitivní pohled do budoucna zafungovaly překvapivě dobře.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Podaří se vám překonat žárlivost. Všechny negativní pocity zmizí a místo nich se dostaví pohoda a klid. Partner vás totiž přesvědčí, že to s vaším vztahem myslí vážně. Přestože jste tomu v hloubi duše věřili, jeho ujištění vám dodá pocit jistoty.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Kdosi vás požádá o diskrétnost. Přestože to s vaší prořízlou pusou bude těžké, dotyčnému vyhovíte a ukážete tak, že umíte dodržet dané slovo. Mile tím překvapíte nejen své okolí, ale hlavně sebe. Je vidět, že když vám na někom záleží, překonáváte se.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Leden se přehoupl do své druhé poloviny, avšak vy si pořád užíváte, jako by svátky ještě neskončily. S tím je však konec. Uvědomíte si totiž, že tímto tempem byste se zruinovali nejen po stránce finanční, ale také po stránce zdravotní. Musíte ubrat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jistému člověku dlužíte vysvětlení. I když máte pocit, že je všechno v nejlepším pořádku, kdesi pod povrchem se dusí staré křivdy a nespokojenost. Nebojte se proto říznout do živého a zjistit, kde se stala chyba. Uvidíte, že se uleví příteli i vám.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vyrazíte na bujarý večírek! A alkoholem šetřit rozhodně nebudete. Není nic špatného čas od času se odvázat, jen dejte pozor, aby párty neskončila jinak, než chcete. Pozor na flirtování se zadanými! Mohli byste se zaplést do nepříjemného trojúhelníku.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY