#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Dostanete vynikající pracovní příležitost. A buďte si jisti, že svoji šanci rozhodně nepromarníte! Naopak. Nabídku využijete beze zbytku a tak to má být! Nezapomeňte však na vděčnost a vyjádřete dík všem těm, kteří vám ke skvělému úspěchu pomohli.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Nebývalý projev důvěry vás v týdnu velmi potěší. Moc dobře si totiž uvědomujete, že důvěra není samozřejmá. Navíc jde o velice křehkou záležitost. Vy však umíte lidem naslouchat a podrazáctví je vám cizí. Díky tomu vám ostatní věří. Važte si toho!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Dokážete si úspěšně šplhnout u svého šéfa. Zatímco ve vás to vzbudí pocit zadostiučinění a radosti, někteří kolegové budou opačného názoru a šplhounství vám jen tak neodpustí. Toho si však nemusíte všímat. Beztak jde o všudypřítomnou lidskou závist.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Čeká vás překvapivé zjištění! Zjistíte totiž, že o vás má určitá osoba zájem. Pokud city opětujete, neváhejte a udělejte první krok. Nemáte co ztratit. Kromě toho, váš obdivovatel může být stydlivý. Pokud ale city neopětujete, jednejte ohleduplně.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Nadchnete se pro určitou věc a nikdo vás nebude schopen odradit. Jakmile se totiž jednou rozhodnete, jdete si za svým a na okolí nehledíte. Přesto se vyvarujte přehnané zaslepenosti. Žádný extrém není zdravý. Mohlo by se vám stát, že budete litovat.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Máte velkou šanci narazit na lásku. Stačí mít oči otevřené a nebát se využít příležitosti. Uvědomte si, že opravdu nemáte co ztratit. Právě naopak. Pokud překonáte strach a stud, můžete jenom získat. Nebojte se jednat, uvidíte, že se to vyplatí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Dlouho připravovaný plán vám vyjde téměř bezchybně. Je to dáno tím, že umíte být perfekcionisty a hledíte si detailů. Vezměte si z toho poučení pro příště. Pouze příprava vám zajistí úspěch. Někdy opravdu není radno spoléhat se na vrtkavé štěstí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Dnes nesmíte zaváhat! Mohli byste později opravdu trpce litovat. Jediným vaším úkolem je tedy chopit se příležitosti a nenechat ji uniknout. V opačném případě si svoji nečinnost budete vyčítat ještě dlouho. Proto buďte připraveni k okamžitému zásahu.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

S novou láskou se budete teprve oťukávat. Přesto buďte taktní a vyhněte se křížovým výslechům s cílem urychlit proces poznávání. Mohli byste svého budoucího partnera vystrašit. Dejte přednost nenápadnému a pozvolnému zjišťování podrobností o druhém.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Prosba známého vás zaskočí. Vaše nejistota ohledně reakce je oprávněná, proto se nenechte do ničeho tlačit a dejte si nějaký čas na rozmyšlenou. Uvidíte, že časem si svůj názor ujasníte. V tu chvíli si stůjte pevně za svým a nenechte se zviklat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pomluvy jsou velmi ošklivá součást lidské povahy a ani vám se tentokrát nevyhnou. Neberte to tragicky. Místo toho se snažte vzít si z nich poučení. Negativní zkušenosti nás posilují do budoucna, pamatujte na to. Nemá cenu se nad drby přehnaně trápit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Svítá vám naděje na opravdovou romanci. Pokud však o lásku doopravdy stojíte, musíte vyplavat z hlubin svých vod a začít žít více společensky. Jinak nikdy nepoznáte toho pravého či tu pravou! Nikdo po vás nechce přetvářku, jen trochu pozitivní nálady!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY