#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Hvězdy doporučují krátké cesty spojené s prací. Máte spoustu nápadů, ale expanze za oceán nehrozí, úspěch vás čeká spíš v okolí. Důležité je dát pozor na parazity, kteří se začínají vyhřívat na vašem slunci. Jsou totiž připraveni začít vás i vysávat.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Prioritou týdne je pro vás pracoviště a pracovní prostředí plné přátelské pohody. Je to i vaše zásluha, cítíte se jistí a plní schopností, proto kolem sebe šíříte pozitivní vibrace. Vaše okolí vám vše stonásobně vrátí a bude se vám pracovat skvěle.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden je vám velmi přáno při veškerých jednáních, písemnostech a dlouhých cestách, milí Blíženci. Rovněž lze očekávat šťastné a romantické seznámení! Máte dostatek sil na práci i na zábavu, takže se nevyhýbáte koníčkům ani společenským sedánkům.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Díky hvězdám můžete být poněkud neklidní. Projeví se to přehnanou aktivitou, a tak můžete být občas i zoufalí z toho, co všechno jste si na sebe naložili. Vlídná Venuše se naštěstí snaží situaci odlehčovat a příjemně působí na dopad vašeho konání.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Kariéra je v tomto týdnu nejúspěšnějším tématem vašeho života, chystá se totiž s největší pravděpodobností povýšení. Vaše komunikační schopnosti jsou na vysoké úrovni, v podstatě se dá říct, že prodáte komukoli cokoli a nikdo vám nyní určitě neunikne.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Venuše vám tento týden přinese opravdu šťastné chvíle. Dokáže odlehčit dny a momenty, kdy se na vás kupí více zátěže. Venušin vliv můžete zaznamenat především v lásce, na cestách a ve finanční sféře - její ruka dokáže být nyní neobyčejně štědrá.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nejvíce vás přitahují vzdělávání a cesty za poznáním. Informace, různé novinky, objevování nové životní filozofie, to jsou atributy šité vaší duši na míru! Také komunikaci teď máte na jedničku, takže nebudete ochuzeni o seznámení se zajímavými lidmi.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Dokážete zvládnout i nemožné! Daří se vám po stránce kariéry, prosazování svých záměrů či navazování přátelských vztahů, ale také se cítíte více fyzicky nabušení a odolní. V lásce a finanční sféře to však může v tomto čase tak trochu pokulhávat.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Hvězdy tento týden ještě více podněcují vaši přirozenou touhu po svobodě a nezávislosti. Není to jednoduché, protože tím víc si uvědomujete, jak moc vás svazují někteří lidé nebo povinnosti. A protože nevíte, kam dřív skočit, svazuje vás téměř vše.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nepřizpůsobení - to je váš hlavní problém. Snažte se více vnímat nálady a atmosféru okolí a citlivěji reagovat. Jinak vaše nervozita stoupá a šíříte ji kolem sebe na míle daleko. Nemusíte mít přece všechno hned! Nepřetěžujte sebe, ani své podřízené.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V první polovině týdne se věnujte komunikaci a kontaktům. Schůzky, telefonáty, e-maily i sociální sítě vám přinesou úspěch. V druhé polovině týdne se však přesměrujte na něco zábavnějšího - máte skvělé období pro hýčkání těla a různá fyzická potěšení.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Máte chuť vrhnout se do něčeho nového? Hvězdy vám k vašemu rozhodnutí žehnají. Ať už přemýšlíte o zdravějším životním stylu, nové lásce nebo třeba pracovním projektu, pod ochranou hvězd máte velké šance na úspěchy. A odvahu? Tu už musíte najít sami!



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY