#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vaše rande naslepo se vydaří, i když ze začátku budete značně skeptičtí. Nesmíte se však nechat otrávit počáteční nejistotou. Uvidíte, že po chvilce si budete s dotyčným připadat jako staří známí. Stačí, když budete za každých okolností sami sebou!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Budete ve výborné pracovní kondici! Sami budete překvapeni, jak rychle vám jdou povinnosti od ruky. Připravte se na závist méně šikovných kolegů. Nenecháte se jí však otrávit a v případě nutnosti nebudete váhat podat spolupracovníkům pomocnou ruku!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Pro svůj protějšek se stanete výhrou. Uvědomí si totiž, jaký poklad ve vás má, a bude si vás proto náležitě vážit. Dáte mu najevo, že i vy jste si vědomi ceny, jaký má váš vztah. Rozhodně si jej proto nebudete tento týden kazit zbytečnými hádkami.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Okolí budete připadat jako snílci. Vy však víte, že vaše růžové brýle mají své opodstatnění a jen tak se svých ideálů nevzdáte. Ostatně vysoké cíle jsou pro vás nutností, bez níž byste propadali melancholii! Zejména ve vztazích máte velká očekávání.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Budete se těšit z obdivu okolí. Zejména přátelé vám budou pochlebovat. Užívejte si svoji hvězdnou chvilku, ale zároveň dejte pozor na lidi, kteří to s vámi nemyslí zrovna nejlépe! Mají totiž své důvody, proč vám lichotí. Nenechte se zmanipulovat!

Panna (23. 8.–22. 9.)

S překvapením zjistíte, že o váš protějšek je v okolí veliký zájem! Bude to pro vás signál, že musíte do svého vztahu investovat trochu více než doposud. Konkurence totiž nikdy nespí. Naštěstí má však váš partner jasno. Jste pro něj nejlepší!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V práci absolvujete velice úspěšné jednání! Doslova v něm zazáříte a ostatní z vás budou uneseni. Zejména nadřízení vám dají najevo, že jste na ně opravdu hluboce zapůsobili. Váš talent je očividný, proto na sobě rozhodně nepřestávejte pracovat!

Štír (24. 10.–22. 11.)

V lásce vyplavou na povrch vaše drobné lži. To se partnerovi sice líbit nebude, nakonec však pochopí, že jste tak jednali ve snaze chránit váš vztah. Uvidíte, že nakonec to protějšku přijde spíše roztomilé. Příště se však výmyslů raději vyvarujete.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Kolegům budete přát úspěchy! Spolupracovníci, kterým se daří, ve vás nebudou vzbuzovat sebemenší závist. Naopak. Jejich úspěchy budete nadšeni a dáte jim najevo, že jsou pro vás velkou inspirací a motivací! Začnete na sobě také mnohem více pracovat.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Podtrhnete svoji atraktivitu! I když sex-appeal vám nikdy nechyběl, tento týden opačné pohlaví přímo uchvátíte! Můžete se proto těšit na velké množství nápadníků, kteří vám budou ležet u nohou. Jde jen o to, koho si vyberete. Pozor, ať nepřeberete!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Maličkost, kterou vám věnuje váš partner, vás velmi mile potěší. Budete nadšeni, že si na vás vaše drahá polovička vzpomene, i když k tomu zdánlivě nemá důvod. Moc dobře si uvědomujete, že vztah se musí udržovat, a proto si partnerovy snahy vážíte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Svému protějšku nastíníte představy do budoucna. A půjde o velice příjemné plány! Připravte se však i na to, že ne všechno se bude vašemu partnerovi zamlouvat. Je jen na vás, jak moc mu v jistých záležitostech ustoupíte. Kompromis je občas nutný!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY