#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Týden ve znamení úplňku vás poněkud zneklidní. Tendence jednat s horkou hlavou se objeví častěji než obvykle. Navíc doporučovat vám počty do deseti pro uklidnění je ztráta času. Čas, to je také důvod, proč raději začnete trkat, než abyste počítali.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Nikdo vám tento týden nebude vytýkat věci, kvůli kterým jste měli před pár dny těžkou hlavu. Navíc vám úplněk přihraje do cesty několik šťastných náhod, jež vás nasměrují ve vaší kariéře, stejně jako vám mohou napovědět cosi ohledně rodinného zázemí.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Toto je váš úplněk, ve vašem znamení, proto se těšte, že vám rozhodně nebude házet klacky pod nohy. Poctí vás báječnými komunikačními schopnosti a občas přihraje i nějakou tu příležitost k získání věhlasu. Nuda nehrozí, spíše vše pojede samospádem.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jestliže jste měli pochybnosti ohledně závažného rodinného kroku, tento úplňkový týden vám napoví, jaká cesta je pro vás ta pravá. V zaměstnání budete moci nabrat síly, protože rutinní práce je pro vás tím nejlepším lékem na vztahové propletence.

Lev (23. 7.–22. 8.)

S úplňkem si dobře rozumíte, umožní vám spoléhat více na intuici a přicházet s neotřelými nápady, které dovedou ocenit vaši kolegové i šéfové v práci. Doma jste naopak těmi, jež potřebují být rozmazlovaní a hlavně se vám nechce nic v okolí měnit.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Úplněk k vám tento týden nahlédne skrze okno, nebo si s ním potykáte venku, třeba na cestě z práce, každopádně budete obdařeni mnoha měsíčními dary, jež také dovedete zužitkovat se šikovností sobě vlastní. A chvíle s vaší láskou budou za odměnu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Někdo z pracovní či osobní minulosti se vám v tomto úplňkovém týdnu připomene a vy nebudete vědět, zda se vám vejde do programu, což vám ale nezabrání v tom, abyste se na jeho návštěvu těšili. Pokud jde do tuhého, dovedete improvizovat na zavolání.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zapůsobí na vás vyprávění kohosi z rodiny, koho napadne, že byste Vánoce mohli letos oslavit netradičně a začne vás lanařit do příprav. Vás ale tento týden povede k tomu poslouchat vlastní potřeby a neřídit se přáním většiny. Navíc milujete relax.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Přestože se vůči někomu snažíte chovat neutrálně, stejně díky události tohoto týdne ve znamení úplňku poznáte, že jeho city k vám jsou mnohem víc, než jenom vztahy přátel či kolegů. Otázka je, co k dotyčnému cítíte vy sami. Úplněk vás bude podporovat.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Malé odvrácení od práce je nyní nezbytné, neznamená to ale, že si musíte brát dovolenou. Prostě se zkuste dívat na oblohu také z jiných důvodů než jako ukazatel toho, co si na sebe vezmete. Pokud se budete více věnovat svému nitru, dostanete se dál.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento úplňkový týden vás povede k tomu, že budete snít s otevřenýma očima mnohem více, než jak to děláte jiné dny. Štěstí se na vás usměje minimálně v tom, že ostatním začnete připadat již tradičně vánočně sentimentální a nebudou po vás chtít vypomoc.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pokud ještě nemáte všechny dárky po kupě a začínáte z toho mít předvánoční horečku, zapátrejte po měsíčním kameni. Jednak díky tomu, že jsou tyto dny prozářené úplňkem a jednak proto, že vám zcela učaruje a těm, kterým ho darujete zcela právě tak.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY