Horoskop Jarmily Gričové

Atmosféru předposledního adventního týdne určuje převážně stacionární Merkur. Pokud pracujete na jenom trochu odpovědném místě, strávíte část týdne na poradách, kde se bude řešit to, co opravdu hoří - veškerá odložená práce vám zbude na víkend. Naštěstí je v sobotu Luna v Panně a postará se, aby vám práce šla od ruky a abyste dohnali všechno, co se dá.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jde o týden, který je opravdu náročný. Máte co dělat, abyste stihli všechno hlídat. Naštěstí máte kolem chápavé členy rodiny, kteří vám neokázale nabídnou pomoc. Nehrajte si na statečné, protože by to nemělo cenu, a jejich nabídku s díkem přijměte.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Na nervy vám polezou lidé, kteří sice pracují podstatně méně, než by mohli, ale zato o své práci pořád dokola mluví. To, že vás jejich řeči provokují, je sice pochopitelné, ale přesto byste si měli dát pozor, abyste pracovní atmosféru ještě nezahustili.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Občas máte pocit, že nemáte nárok ani na svůj vlastní názor. Pokaždé, když chcete něco poznamenat, najde se někdo, kdo vám vysvětlí, že vlastně ničemu nerozumíte. Pokud je to kolega, dá se to přežít, ale pokud se tak chová partner, je to zlé.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Celý týden proběhne rychle a v dost zběsilém pracovním tempu, ale přesto v pohodě. Změna by mohla nastat až v neděli, kdy se ke slovu dostane kvadratura mezi Venuší a Saturnem a kdy pocítíte únavu. Naordinujte si relax, ať nejste protivnější, než je nutné!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Všechno běží rychle a práce máte víc než dost. Když se pak ve středu ještě dozvíte, že musíte vyrazit na služební cestu, bude to dost nepříjemné. Naštěstí se vám podaří všechno rozplánovat tak, abyste brzy ráno vyjeli a ještě ten den večer se vrátili.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Je docela možné, že se v rámci víkendu připletete k nějaké charitativní akci. Pokud budete v pátek odpoledne nebo v sobotu v rámci dobročinnosti prodávat, trhnete rekordy! Zboží budete zákazníkům nabízet s půvabem, jemuž se nedá odolat, a s argumentací, která každého zlomí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Připravte se na debaty, které se týkají svátečního stolu. Zatímco vy chcete podávat to, co jindy, mladí se bouří a vyžadují inovace. Naštěstí s tím přijdou v neděli odpoledne, kdy jste smířlivě naladěni a usoudíte, že losos vlastně vůbec není špatný.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v Raku, uslyšíte na svou adresu tolik chvály, že nebudete vědět, jak zareagovat. Až v pátek vám dojde, že vás dotyčný vynášel do nebe hlavně proto, že potřebuje, abyste mu pomohli s něčím, co by se vás jinak vůbec netýkalo.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Období těsně před svátky je pro vás letos dvojnásob náročné. Musíte zvládnout práci a zároveň se nevyhýbat společnosti. Navíc by bylo vhodné využít středečního stacionárního Merkura ve vašem znamení a v práci dát najevo, že se kariéře nebráníte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vaším největším nepřítelem je momentálně vlastní tvrdohlavost. Nechcete uznat chybu, kterou jste udělali, a trváte na svém i ve chvíli, kdy vám to vyloženě škodí. Kdybyste pochopili, že je občas lepší ustoupit, byl by váš život o hodně snazší.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Úvahy o tom, že byste si měli kromě rodinného vozu pořídit ještě vlastní auto, nabývají na síle. Pokud v tomto týdnu narazíte na nějakou zajímavou akci, všimněte si jí důkladněji. Využijte neděle, kdy je Luna ve Vahách, a všechno si dobře spočítejte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

I když je prokazování laskavostí kolegům a kamarádům vaší druhou přirozeností, v tomto týdnu se musíte mírnit. Všechno, co děláte, si vyžádá víc času než jste zvyklí, takže budete rádi, když zvládnete své vlastní úkoly. Na nic dalšího vám energie nezbude.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11