#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Novoluní bude mít vliv na oblast vašich vztahů, veškerých dohod a smluvních ujednání. Díky vlivu Luny očekávejte nová spojenectví a přátelství, které vám do života vnesou spoustu otazníků, ale i nových činností. Budete mít velmi napilno, a to jak v pracovní oblasti, tak v rodinném životě.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V čele pozornosti u vás tento týden bude diplomacie a vyjednávání. Merkur se bude pohybovat celé následující údobí poblíž Černé Luny ve Vahách. Tato blízkost s sebou nese osudovou zprávu a přináší zásadní rozhodnutí i karmické zkoušky. Bude třeba neztrácet optimismus a nic nevzdávat.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Novoluní posiluje tento týden vaši sílu pustit se do nového projektu, a to ať již vás v něm podporuje okolí, či naopak nikoliv. Období je stále vhodné taktéž pro ženy, které touží po dítěti. Vhodnou, ba přímo skvělou příležitost k početí budou mít především přímo o novoluní, které nastává 13.10.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Černá Luna se zatím nepolepšila a stále nepřináší dobré věci, proto dobře važte každý svůj krok, abyste potom vašich rozhodnutí nemuseli litovat. Váhat budete jak v práci, tak na domácím poli. Důkladně všechno rozvažte, a až si uděláte jasno ve svých touhách, pak teprve jednejte.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Energie, kterou jste minulý týden investovali do svých zájmů, se ukáže jako dobře využitá. Namísto toho, abyste se příliš zabývali negativními věcmi, dovedete se plně soustředit na vaše vzdělání, učení a v neposlední řadě také cestování. Nyní se můžete rovněž zaměřit i na učení ostatních.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Ani tento týden se opravdu nezastavíte, protože Mars, planeta aktivity, je stále na cestě právě Pannou. Starejte se o svou osobu a buďte aktivní, všechno se totiž v následujících dnech bude týkat vás samotných. Platit bude ono známé, že co vyšlete, to se vám také vrátí. Myslete na to.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Seznámení s kýmsi novým vám přineslo osvěžující změny a energii pro nové věci. Ať již to byla nová láska, partner či kolega, nyní máte potřebnou inspiraci pro dokončení toho, co jste doposud dlouho odkládali. Stejně tak ale můžete začít i s novým projektem, o nápady mít nouzi nebudete.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V následujících dnech vás bude stále ovlivňovat Černá Luna a planeta Merkur, které mohou společně do vašeho života přivát zádrhele v komunikaci, nebo různé pomluvy záškodníků. Na povrch může vyplynout i další tajemství, ovšem díky blízkosti Marsu a Jupiteru se nemusíte bát o happyend.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Uvažujte o tom, s kým se chcete v těchto podzimních časech dál scházet a s kým naopak jen koutkem oka sledujete hodinky a přemýšlíte o zámince k odchodu. Udělejte si v těchto věcech jasno, a až se vám to povede, očekávejte velmi důležitou osobu, která vám přinese do života cosi nového.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nemyslete stále jenom na svůj přeplněný diář, jsou různé cesty, které vás učiní šťastné. Pracujete pilně, tak věřte, že úspěchy přijdou později. Zatím se věnujte raději svému vzdělání, obchodním a úředním záležitostem, popřípadě cestování. Ve všech těchto oblastech budete díky Marsu aktivní.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Planety zvedají tak trochu výstražně prst v oblasti úředničiny a rozkolů, proto byste měli své soudní spory odložit na později, protože hrozí riziko prohry. Ovšem naproti tomu můžete očekávat posun v oblasti financí, které sdílíte s další osobou. Můžete také počítat s tím, že dělení bude spravedlivé.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Téma financí nebude to hlavní, co bude řešit. Nyní můžete očekávat spíše větší počet milostných avantýr, nebo alespoň příležitostí se zamilovat. Dejte si ale pozor, aby vás Černá Luna nesváděla k nevázanému sexu. Potřebujete totiž více než jenom tělesné pouto, láska je pro vás důležitá.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY