Beran (21. 3. – 20. 4.)

Tento týden se nijak nezatěžujte a dopřejte si zasloužený odpočinek. Celý rok jste tělo i mysl namáhaly a to si vyžádá svou daň. Pečujte o sebe jako nikdy. Nápomocno Vám k tomu může být páteční Novoluní, které by mohlo nastartovat relaxační víkend. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Můžete si klidně dopřát i něco hezkého na sebe a nemusíte se bát zbytečně utracených peněz. To co si tento týden pořídíte, skutečně vynosíte ve velkém a prostě to bude dobrá koupě. Máte však nyní sklony k nachlazení, tak si raději pořiďte něco teplého. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Svůj čas si umíte velice dobře zorganizovat. Nyní vám to bude dělat tak trochu problémy. Budete mírně zmatení a občas se přistihnete, že koukáte někam daleko do neznáma. Nechcete si to vůbec přiznat, ale stojí za tím jedna velmi sympatická osůbka. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Seznámíte se s někým, kdo je k vám velice upřímný. Občas to ale bude bolet, ale nakonec budete rádi, že jste tohoto člověka, který se s vámi ani trochu nemazlí, poznali. V mnohém vám totiž otevře oči a ukáže, že sebekritika není vůbec nic špatného. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V práci sklízíte jeden úspěch za druhým. Šéf je z vašeho aktivního přístupu nadšený a nezůstane jen u chvály. Samozřejmě, že můžete za svou píli očekávat příjemnou odměnu, která vám udělá radost, ale rovněž se pak cítíte být cenění a také důležití. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nijak se nebráníte nezávaznému flirtu na pracovišti. Pokud je vše v nevinné rovině, tak se necháte strhnout atmosférou. Co si ale teď dovoluje jeden z vašich spolupracovníků je k nevíře. Zjistíte, že i další kolegové s ním mají obdobné problémy. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Páteční Nov ve Váhách doporučuje klid ve všech sférách. Dopřejte příjemný relax svému tělu, lidem ve vašem okolí, ale například i své zahrádce, kde půda rovněž potřebuje doplnit tolik vzácné živiny. Pozor si nyní dávejte na močový měchýř a oblast ledvin. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tento týden budete mít tvořivou energii, která způsobí, že začnete ve velkém vyklízet svou domácnost a vymýšlet ty nejrůznější změny a vylepšení. Váš domov už skutečně potřeboval přeorganizovat a vy navíc nyní svému domovu vdechnete novou atmosféru. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Dávejte si tento týden pozor na osoby, které vám nabízí nějaké výhodné koupě či skvělé investice. Vaše penízky u tohoto člověka opravdu nebudou v bezpečí a spíše o ně přijdete. Nejste osoba, která věří každému, ale tento jedinec je dost přesvědčivý. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V práci to momentálně nevypadá úplně tak růžově. Děláte časté chyby z nepozornosti a nemůžete se ale vůbec soustředit. Díky tomu vypadáte mnohdy trochu nemožně a musíte se potýkat s nepříjemnými pohledy od nadřízeného, ale i vašich spolupracovníků. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Mars v Beranu je stále ve velice příznivém sextilu s vaším znamením a způsobuje radost ve všech sférách. Obzvlášť v osobním životě se vám bude skvěle dařit. Jste totiž plni úžasné energie, která vám pomáhá zdolávat všechny nepřízně osudu a oslňuje okolí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Milé Rybičky, nacházíte se zrovna v příjemném, až doslova harmonickém sextilu s Jupiterem. Je vám přáno v milostných vztazích. Narazíte na někoho naprosto skvělého, kdo vás okouzlí na první pohled. Sympatie budou vzájemné a hned je ruka v rukávě. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY