#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nečekaný výdaj vás nepříjemně zaskočí a udělá vám čáru přes rozpočet. I když budete v jistou chvíli nemile překvapeni a nebudete si vědět rady, brzo přijdete na efektivní řešení, které vás nebude téměř nijak omezovat. Chce to jenom trochu fantazie!

Býk (21. 4.–21. 5.)

V současných dnech trpíte zoufalou nerozhodností. To bude v tomto týdnu vaše nejslabší stránka, která by vám mohla nepříjemně komplikovat život. Proto se snažte nehledat za každou situací problémy a nechte se vést srdcem. V jednoduchosti je síla!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Dlouhodobé plány, které se týkají přestavby vašeho obydlí, se vám podaří zrealizovat v rekordně krátkém čase! Když chcete, umíte být plní energie a elánu, o jakém se vašemu okolí ani nesní. Jen dejte pozor na přílišnou ukvapenost. Myslete na detaily!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Cítíte, že máte na dosah ruky osudovou lásku. I když jste možná v minulosti o tomto vztahu pochybovali, nyní vás vaše srdce přesvědčí o tom, že nejistota není na místě. Uvědomíte si, jak moc pro vás dotyčný člověk znamená. A své city již nezměníte!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ač by se vám to mohlo zdát nepravděpodobné, manuální práce v domácnosti vás začnou bavit a dokonce se díky nim skvěle odreagujete. Ne nadarmo se říká, že dělání smutky zahání! I vy zjistíte, že při práci se myšlenky přestanou točit okolo problémů.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Hodláte reklamovat zboží? I když máte připravené ostré lokty a nevybíravá slova, věřte, že nic z toho nebude potřeba! Naopak, vše projde hladce a naprosto bez problémů. Štěstěna stojí na vaší straně! Proto neváhejte vznést i náročnější požadavky.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Stanou se z vás prvotřídní dohazovači. I když nejste příznivcem zásahů do cizích vztahů, tentokrát vycítíte, že je vaše iniciativa vysloveně potřeba. A dobře uděláte! Přestože podobné kousky nelze provádět příliš často, jednou za čas se osvědčí!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Malý flirt vám zvedne náladu i sebevědomí. Přesvědčíte se o tom, že pro opačné pohlaví jste vysoce atraktivní a o nápadníky rozhodně nemáte nouzi. Bude to velice příjemný pocit. U toho však také zůstane. Vaši obdivovatelé se ničeho dalšího nedočkají.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V partnerském vztahu vám bude chybět vášeň a jiskra. Obojí se však dá dohnat a nic není neměnné! Záleží tedy jen na vás, jak se k problému postavíte. Nedovolte, aby se z vašeho vztahu vytratil žár! Stačí se jen trochu více snažit a hned bude lépe.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Téměř veškeré své úspory utratíte na dovolené. I když to bude pro vaši peněženku silná rána, rozhodně nebudete výdajů litovat. Ba právě naopak! Užijete si nezapomenutelné zážitky a příjemné chvíle, které vám již nikdo nemůže vzít. To za to stojí!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Protějšek bude mít klíčový vliv na vaše finance a budoucí investice. I když máte možná pocit, že všemu rozumíte nejlépe, nakonec připustíte, že partner má jisté trefné připomínky, které vám mohou velice pomoci. Zapomenete proto na falešnou hrdost.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pro okolí budete jedna velká záhada. Oříšek, který ne a ne rozlousknout. I když je to do jisté míry náhoda a vy sami jste o nic takového neusilovali, uvidíte, že to bude příjemný pocit. Ostatní budete přitahovat jako magnet a pozornost si užijete.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY