#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Doma si rozumíte s nejmladší generací, která bude mít báječné nápady, které vás budou lákat k realizaci. Naopak se vám nebude chtít dívat na svět optikou škarohlídů, těm se proto důsledně vyhýbejte, popřípadě se je snažte převelet na jinou náturu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Nebude se vám chtít přemýšlet na běžnými záležitostmi, ale raději se budete v myšlenkách toulat už u vaší dovolené, od které si letos hodně slibujete. Především to, že na chvíli vypnete od práce, a budete mít čas nejenom na objevování různých krás.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Bude na vás všechno vidět, takže když se vás někdo něčím dotkne, hned uvidí, že cosi nevyměřil a vy se dočkáte alespoň jeho omluvy. Nebuďte ale na své blízké příliš přísní, pokud jim trochu povolíte, ještě vás příjemně překvapí a ani nic neprovedou.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vaše kroky budou tento týden směřovat za zábavou, kde budete nacházet rozptýlení od všednodennosti, ale navrch i příjemnou inspiraci, pro dny nadcházející pracovní dny. Tak čerpejte plnými doušky, protože věci, na které přijdete mohou být veliké.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Podaří se vám sejít se s někým, koho už jste velmi dlouho neviděli a navázat zase tam, kde jste přestali. Radost vám budou dělat i vaše ratolesti, které nezapřou, že jsou po vás, samozřejmě občas trochu zařvou na konkurenci, ale jinak zlobit nebudou.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Radost vám bude dělat domácnost - konečně budete mít dostatek času, abyste specifikovali různé dílčí resty. Máte rádi pořádek a myšlenka na to, že ještě něco není, tak jak má být, vám nedovolí vyrazit do víru velkoměsta nebo na venkov do přírody.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Přátelé pro vás mohou mít tento týden hned několik překvapení, tak si nevypínejte telefon, ať ho zbytečně nepropásnete. Také budete mít zajímavé nápady, kterými zase na oplátku budete moci svoje blízké překvapit vy sami. Dobré nápady se teď cenní.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Kdosi vás zklame, ale protože umíte odpouštět a víte, že chybovat je lidské, dovedete své blízké motivovat k lepšímu chování. Nezapomeňte se alespoň trochu rozmazlovat, i malé radosti jsou radosti a hned vás budou mnohem více bavit i běžné povinnosti.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Vyhlídnete si věc, kterou blízcí neschválí, ale to vás neodradí od jejího pořízení. Její užitek můžete zhodnotit až v následujících dnech, každopádně vás potěší, že jste si dokázali prosadit svou. Zkuste v jiných věcech usmířit své blízké kompromisem.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nakládáte s časem jako šetrní hospodáři, někdy až příliš. Může se stát, že někdo z rodinky, kdo se nebude umět smysluplně vymáčknou několika srozumitelnými větami, se potáže se zlou a vás to potom bude zpětně mrzet. Posuzujte všechno dvojím metrem.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Láká vás příjemná romantika, a pokud zrovna nebude vhodný partner do páru, pak se spokojíte i se svou fantazií, případně si pustíte film, který povzbudí vaši představivost. Léto bude dělat dobře i vaší kondičce, protože vás přinutí se více hýbat.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Než budete příkří na někoho, koho máte rádi, zkuste uvážit, zda není přepracovaný, a slova, která se vám nezamlouvají, nemyslí vůbec osobně. Navíc pokud udržíte teplo rodinného krbu, budete se u něj moci hřát před bouřkou, za bouřky a dokonce i po ní.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY