Horoskop Jarmily Gričové

Blíženci, Váhy a Vodnáři (a taky trochu Berani a Lvi) na start! Zásadní životní změna vás čeká už v pondělí, kdy se v 19.23 dostává Jupiter do znamení Blíženců. Dosavadní atmosféra, kdy byl Jupiter v Býku a kdy šlo především o hmotný majetek, se zásadně změní. O peníze sice půjde i nadále, ale velkou roli budou zároveň hrát i veškeré informace, komunikace s přáteli i s příbuznými a schopnost přizpůsobit se požadavkům svého okolí. Pokud se navíc nebojíte nových vědomostí a rádi se učíte, čeká vás rok plný zajímavých zážitků a podnětů.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Pondělní kvadratura mezi Merkurem a Uranem z vás udělá obávaného diskutéra. Pokud budete své zájmy energicky hájit v práci, je všechno v pořádku. Doma však nějaké větší pochopení nečekejte. Rodina je jiného názoru a vám nezbude, než abyste se s tím smířili.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ve chvíli, kdy se v pondělí Jupiter z vašeho znamení přesune do Blíženců, se vám paradoxně uleví. Tempo událostí se zpomalí a vy máte jasno v tom, co se kolem vás vlastně děje. Nabídek přichází méně, ale zase dokážete bez potíží odlišit dobré od špatných.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Vaším rejdištěm jsou v tomto týdnu veškeré obchody, v nichž se kupují různá orientální koření a jiné podobné dobroty. Nakupte v nich a připravte pro své víkendové hosty pravé hody. Jde vám to tak, že nikdo neuvěří, že něco takového vaříte poprvé v životě.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Televizní soutěže se vypisují pro právě takové lidi, jako jste vy! Pokud usoudíte, že byste se podobné show mohli účastnit, na nic nečekejte a podejte si přihlášku. Když to uděláte v pátek nebo v sobotu, kdy vám hvězdy opravdu přejí, je váš úspěch zaručený.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Jde o týden, kdy se opět ujistíte, že máte přátele, na které se můžete bez problémů spolehnout. Pokud vyvstane něco, na co sami nestačíte, nemusíte je o nic prosit. Velice rychle jim dojde, jak na tom jste, a sami vám nabídnou velmi velkorysou pomoc.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Veškerá tajemství, která se dozvíte, od vás dál jít prostě nesmí. Je možné, že se najde pár lidí, kteří se k vám přijdou vyptávat, ale před nimi se musíte tvářit tak, jako byste ani nechápali, co po vás vlastně chtějí. Není to lehké, ale vy to zvládnete!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V pondělí a v úterý, kdy jste pod vlivem hodně problematického Merkura, si dávejte pozor nejenom na to, co píšete, ale i na to, co mluvíte. I když se vám to zdá nemožné, diktafony a nahrávání soukromých rozhovorů pomalu přechází z politiky do života.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Na to, že vám do vztahu zasahují rodiče vašeho partnera, kteří mají ke všemu připomínky, jste si už zvykli. Momentálně však procházíte obdobím, kdy se dohadujete i s partnerovými sourozenci. Zapomeňte na slušnost a bez výčitek svědomí bojujte o svá práva!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

To, zda toho pravého potkáte či nepotkáte, je zcela a výhradně ve vašich rukou. Jupiter ve vašem partnerském sektoru vám přeje, a pokud nebudete vy sami sedět doma, o samotě vás dlouho nenechá. Projevte v úterý a ve středu aktivitu a uvidíte, že se zadaří!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Ve chvíli, kdy se vydáte vyřizovat úřední záležitosti, se připravte na martyrium, které vám pěkně zkomplikuje život. Až na místě zjistíte, že kromě papírů, které s sebou máte, potřebujete i nějaké, o nichž jste v životě neslyšeli a které musíte sehnat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

To, že je něco už dopředu domluvené, ještě neznamená, že to taky vyjde. Uvědomíte si to v pátek, kdy si půjdete pro objednávku a až na místě zjistíte, že na vás zapomněli. Naštěstí jste mistrem improvizací a i ve zdánlivě patové situaci najdete řešení!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jupiter, který vstupuje do Blíženců, má na vás daleko pozitivnější vliv, než jste čekali. Veškeré rodinné záležitosti nabývají na obrátkách, takže si na nudu nemůžete stěžovat. Nejvíc vás ale potěší vaše děti, které jsou rozumnější, než jste si mysleli.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11