#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Podaří se vám vzít zejména kariérní opratě do svých rukou. Pokuste se ale nezapomenout, jaké to bylo v roli podřízeného, v roli člověka, který může o svém pracovním osudu rozhodovat jen málo. A chovejte se stále k ostatním lidem s pokorou. Ta vám občas stejně bude chybět, a snaha se cení.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Máte konečně dostatečnou oporu v zádech ze strany rodiny. A tak by se dalo říct, že spolu s Raky, kterým pomáhá Venuše v jejich znamení, jste králi těchto dní. Jenom si ze všech lidí okolo nedělejte houfně poddané, to by vás také mohli rychle svrhnout z trnů. Rodina vám věří, tak ji nezklamte.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Podaří se vám konečně zvláště v pracovní oblasti najít směr, kterým se pracovně chcete ubírat. I když třeba hned nebudou vidět jasné výsledky, vy již budete mít vnitřní jistotu a potřebné soustředění ke svojí práci. Ta vám dodá elán i v dalším dění ve vašem životě, takže vás hned i vztahy více uspokojují.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nikam tyto dny nechvátáte. Pracovní tempo máte pozvolné, na práci dostatek času a také myšlenkového klidu. Nabízíte tradiční výrobky a služby pro svou klientelu, která je spokojená a dobře platící. Přesto neustávejte v sebevzdělávání, doba se mění a v dalších dnech se vám to může hodit.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Budete řešit především práci. Mělo by se vám podařit najít tým lidí, kteří vás intelektuálně posouvají. V mnoha případech konkrétně pomohou lidé se zvýšeným obsazením znamení Blíženců ve svém osobním horoskopu. Otázka sice je, jak je najdete, ale vy jste velmi originální, když něco chcete.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaše láska k dětem a rodičům bude bezbřehá. Navenek se sice chováte stále stejně, ale pravděpodobně se pokusíte pomáhat v každé své volné chvilce, abyste svým nejdražším ulevili od jejich povinností a vztahových zátěží. Zjara jste prostě citlivější a vztahy u vás hrají více prim.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Práce vám nedá příliš spát, ale najdete okruh inteligentních spolupracovníků. Budete si rázem připadat jako v ráji, protože pracovní prostředí hodně ovlivňuje vaší psychiku. Avšak i nadále pracujte převážně samostatně, jedině tak získáte více volného času pro blízké nebo pro svoje koníčky.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Budete se radovat z drobných úspor jako malé děti. Začínáte rozumět finančnictví, ale stále jste dost naivní. Raději každý krok projednejte s rodinou nebo finančním poradcem. V okamžiku, kdy se vám podaří nemíchat do financí emoce, zvítězíte a začnete opravdu hodně vydělávat. To bude divení.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Finančně i pracovně se začnete velmi slibně rozjíždět. Zejména díky bravurní komunikaci s lidmi se začnete dostávat do povědomí jako šikovní pracovníci a odborníci. Peníze nepřicházejí sami, ale po těžkém vyjednávání, ovšem právě na to vy máte tu správnou vyřídilku, takže úspěch přijde.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V zaměstnání je vám dána pracovní přízeň. V tomto čase budete pracovat v poklidu a za podpory mnoha úspěšných a zkušených lidí. Pracovní dny budou klidné a ve znamení soustředění. A vy vypadáte, že jste do svého oboru zamilovaní. Nebo že byste byli zamilovaní a lásku bylo vidět všude?

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Potřebujete se na nějaký čas stáhnout, zvláště v zaměstnání. Psychika by se vám jinak zbytečně šponovala. Po pár dnech volna najdete mnoho lidí, které bude zajímat váš profesní vývoj. A budou z vás nadšeni. I vy jste v tomto čase otevřeni všemu novému, co vám umožní se dále vyvíjet.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Věnujte se tento týden raději více vztahům a rodině, potřebují vás. Uděláte mnoha dobra mezi znepřátelenými jedinci. Ale naopak v zaměstnání se vaše aktivita v tomto čase nedocení. Obecná atmosféra přeje blíženeckým typům pracujících a mezi ně se při nejlepší vůli prostě nezařadíte.


Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY