#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden se zcela nezištně obětujete pro druhé. Nezapomeňte však, že je nutné myslet také na sebe. Nehrajte si proto na spasitele a najděte zdravou míru mezi potřebami svými a potřebami druhých. Jen tak budou opravdu všichni naprosto spokojení!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jistou osobu se vám podaří zcela uhranout! Jak se situací naložíte, je na vás, jen dejte pozor na potenciální soky. Nehrajte si s ohněm a raději jděte na jistotu. Jen tak budete mít záruku, že vše dopadne podle vašich představ. Pozor na ukvapenost.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V zaměstnání se nudit rozhodně nebudete. Jistá záležitost přivodí vám i kolegům perné chvilky. Nakonec se však všechno zdárně vyřeší a budete se moci patálii společně zasmát. Náhlá potřeba spolupráce stmelí váš pracovní kolektiv. Poděkujte humoru!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Na ulici vás překvapí dávný partner. I když budete zprvu spíše zaskočeni než potěšeni, nakonec se situace vyvine ve velmi příjemné setkání plné humoru a zajímavých novinek. Nedejte se zmást zjevem, pořád platí, že stará láska nerezaví. Na to pozor!

Lev (23. 7.–22. 8.)

V pracovním životě se setkáte s velkou výzvou. Nenechte se zastrašit, místo toho se raději soustřeďte na sebe a svůj výkon. Nemáte co ztratit, proto se snažte předvést maximum svých možností a schopností. Máte na to, jenom tomu musíte sami věřit!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Budete se potýkat s menšími finančními problémy. Hlídejte si pro jistotu každou korunu a zásadně neutrácejte bez rozmyslu. Pozor na ukvapené závěry a unáhlené koupě, zbytečně vám odčerpávají drahocenné finance. Chce to trpělivost a hlavně sebekázeň.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Rozhodnete se pro radikální krok, jenž má ambice změnit váš život. Když se však pro něco rozhodnete, dbejte na to, abyste záležitost dotáhli do konce. Máte totiž sklon rozptylovat svoji pozornost. Celek vám potom uniká a to by byla velká škoda.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Láska vás zastihne naprosto nepřipravené. Neberte to však jako omluvu pro svůj strach ze závazků. Naučte se, že zodpovědnost k životu patří a jako takovou ji přijměte se všemi klady i zápory. Je na čase, abyste konečně dospěli. Najděte si svůj cíl.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Důvěru svého protějšku tento týden rozhodně nezklamete. Moc dobře si totiž uvědomujete, jaké jsou vaše priority a nehodláte se jich jen tak vzdát. Vaše pevnost v názorech a odhodlání bránit své blízké jsou obdivuhodné. Držte se i nadále svých zásad!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Flirtovné pohledy atraktivní osoby nenecháte bez odezvy. Důležité však je, abyste se neunáhlili v závěrech. Buďte tentokrát trochu opatrnější a nechte si zadní vrátka otevřená. Nikdy nevíte, co se z románku vyvrbí. Je tedy lepší nejdřív zkusit vodu.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Od přátel získáte kontakt na osobu, která se vám líbí. Je to však jen částečný úspěch. Nyní je na vás, abyste udělali první krok a byli tím, kdo iniciuje první setkání. Musíte překonat stud a strach z odmítnutí. Uvědomte si, že nemáte co ztratit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Plánovaná akce s přáteli bude mít obrovský úspěch. Atmosféra bude vynikající a vy si celý podnik perfektně užijete. Jen pozor na přemíru alkoholu, máte sklon se přeceňovat, což by se tentokrát nemuselo tak docela vyplatit. Užijete si skvělý týden.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY