#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Pokud rodinní příslušníci navrhují doma nějaké změny, shledáte, že nejvýhodnější řešení je stejně nakonec to, co jste sami již dávno rozhodli. Potřebný kapitál je k dispozici a ostatní necháte na starosti svým nejbližším. Vy budete jenom dohlížet.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Prostřednictvím některého člena rodiny můžete narazit na pracovní nebo vztahovou příležitost. Venuše se snaží rodinnou atmosféru ještě více zpříjemnit a signalizuje vám, že byste měli společně někam vyrazit. Láká do dálek - hlavně tam, kde je teplo.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nasáváte spokojenost, ale neočekávejte, že vaši miláčkové budou doma s vámi ve všem nadšeně souhlasit. Pokud však vyřešíte například větší finanční náklady na vznikající rodinné plány, správnost vašeho stanoviska má pak mnohem větší šanci uspět.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Luna se bude promenádovat znamením pokojných Vah a oznamuje, že vaše mírnost a nerozhodnost není v této době na místě. I když nastávají situace, kdy se jedná o starší členy rodiny, je také na nich se trochu podřídit, nenechejte svou dobrotu zneužívat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Prim nemají luxusní věci, ale investujete spíše do potřeb pro své nejbližší. Chcete, aby rodinné hnízdečko bylo bezpečné a pohodlné. Planetární vibrace předznamenávají také možnost společné cesty za rodinou. Můžete být pozváni k někomu na venkov.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Zjišťujete, že váš rozmach v nápadech bude vyžadovat větší finanční injekci, takže se mnohé musí odložit na později. Do popředí se derou důležitější záležitosti a věřte, že ne jenom tak ledajaké! Mnozí z vás mohou počítat s přírůstkem do rodiny.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Můžete se dostat do sporu s hlavou rodiny. Máte však silnou zbraň a tou je vaše vyrovnanost, použijte ji! Odvrátíte tak stupňování mnohých nepříjemností. Pokud se rozhodujete o prodeji domu nebo pozemku, pořádně vše zvažte, hvězdy to moc nedoporučují.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud se můžete přičinit na duchovním a uměleckém růstu svých ratolestí, tetelí se vaše dušička blahem. V éteru visí sice větší vydání ohledně některého z dětí, ale to vaše nadšení nezastaví. Rozladěnější atmosféra v rodině může nastat koncem týdne.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Vyrazte někam s dětmi či vnoučaty, i kdyby cíl vaší cesty vznikl jen tak bez příprav. Je to pro vás lék, vždyť v koutku duše i vy zůstáváte stále dítětem. Lyže, termální bazén či zábavný karneval? A zátěž je pryč, jako když otevřete okno v rychlíku!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Cítíte se spokojení, žádná vráska na čele ani svěšené koutky. Vaše kozoroží srdíčko tepe optimismem. Mimochodem, potřebuje vaše ratolest pomoc s rozšířením obzorů? V tom případě jste učiteli seslanými přímo z nebes! Tak si vyšetřete dostatek času.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Knihovny od podlahy až ke stropu, to je voda na váš mlýn. Venuše ohlašuje větší četnost návštěv, ať už přátel či sourozenců, takže se budete moci pochlubit renovacemi domácnosti. Že o sobě nedali dlouho vědět? To jim nebude překážet v příjezdu.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Máte šanci dotknout se svých kariérních snů, ale Saturnovo naléhání nelze obejít - respektujte závazky a dodržujte své konečné termíny. Mars vás pak odmění excelentní vyhlídkou - dohlédnete vysoko a daleko. Hvězdy prozrazují, že vás doma pochválí.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY