#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Často podléháte klamným míněním a svodům. Někdy se dokonce necháváte unést názory ostatních lidí. Spoléhejte se více na sebe, uvidíte, že váš úsudek je nejen brilantně inteligentní, ale mnohdy má schopnost předvídat možné nastávající katastrofy.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden se u vás objeví staré návyky a možná i zlozvyky, kterých jste se již dříve zbavili. Přemíra stresu na vás dolehla a vy jste se opět vrátili do starých kolejí, z kterých jste se tak pracně dostávali. Vaše vůle nyní dostane pořádně zabrat.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden budete daleko více otevření seznámení s novými lidmi. Kolem vás se bude vznášet společenské kouzlo a vy se budete hřát na výsluní pozornosti. Bude z vás skutečně zábavný jedinec, který bude bavit všechny okolo svými humornými historkami.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Naslouchejte svému srdci a nenechte se strhnout společenskými konvencemi. Jste velice intuitivní jedinec, který dokáže mnohé pochopit díky svému otevřenému srdci. Mnohdy se bojíte použít emoce ve svůj prospěch, věřte však, že se vám to mile vyplatí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Hvězdy vás tento týden nabádají k tomu, abyste se chovali spontánněji. Máte před sebou období plné nových rozhodnutí a na racionální myšlení se vždy spolehnout nemůžete. Pokud se však spolehnete na svou intuici, budete mile překvapeni výsledkem.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Ve vašem okolí se objeví jedinec, se kterým vás pojí minulost a dávné přátelství. Sejdete se a doplníte mezery v životních peripetiích toho druhého. Zjistíte, že i přes dlouhodobé odloučení vás pojí velké množství společných zájmů, ale i názorů.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Věnujte se tento týden jen sami sobě a svým myšlenkám. Zasloužíte si to a každý má nárok na chvilku relaxace. Velice často myslíte na ostatní a nezbývá vám moc času na své osobní záležitosti. Vemte svůj život do vlastních rukou a buďte občas sobec.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento týden se můžete těšit na úžasnou spolupráci s někým ve vašem blízkém okolí. Možná se bude jednat o nového kolegu v práci, s kterým si padnete do oka a okamžitě vás napadne velké množství dobrých nápadů, které budou mít pro firmu zásadní zlom.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Trpělivost růže přináší a pro vás to platí dvojnásob. Jste nadšeni každým novým impulzem a nikdy si nenecháte poradit, i když to s vámi dotyční myslí dobře. Nyní vám radí počkat s rozhodnutím ohledně jisté záležitosti. Rada je to skutečně nad zlato.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Překážky a neodvratné problémy vám tento týden doslova mizí před nosem. Jakoby vám někdo umetal cestičku, abyste vy mohli kráčet jako po obláčcích. Neusněte na vavřínech, tento stav nebude trvat věčně a vy se na konci týdne můžete nehezky spálit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden musíte vyřešit jistou neodkladnou záležitost. Rozhodnout se musíte jednou provždy. Jinak se neustále budete zmítat v pochybách a také budete stále nespokojeni. Jistá osoba ve vašem okolí stále touží po tom, aby vše zůstalo při starém.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Musíte hodit za hlavu staré křivdy, které se vás v jednom období života dotkly. Neustále se těmito negativními pocity užíráte a znepříjemňujete náladu i okolí. Stačí, když začnete žít budoucností a minulost necháte na pokoji. Budete spokojenější.








Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY