Ve hvězdách

Jde o týden, kdy na tom budou podstatně lépe než ti, kteří se umí soustředit, dokážou myslet na práci a navíc umí využívat všech informací, které se jim dostanou do ruky. V pondělí mají štěstí zejména Panny, Kozorozi a Býci. Každý je bere vážně a jejich názory budí v lidech z jejich okolí úctu. Ve čtvrtek si přijdou na své Berani, Lvi a Střelci. Trigon mezi Venuší a Uranem jim přinese do života lásku, na kterou dosud marně čekali, a která je překvapí svou prudkostí.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zkraje týdne si dejte čas na rozjezd a nikam nepospíchejte. Všechno důležité odložte na středu, kdy se Luna dostává do Lva a kdy dokážete všechno, co se kolem vás děje, posuzovat velkoryse a s rozmyslem. V neděli večer si pro jistotu hlídejte partnera!

Býk (21. 4.–21. 5.)

V pondělí se nevyhýbejte poradám ani jiným jednáním. Pokud se na nich ujmete slova, můžete si být jistí, že kolegové budou brát vážně všechno, co řeknete. V pátek odpoledne se připravte na debatu s rodinou, která o víkendu nechce pracovat, ale chce si užívat.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

I když máte rychlé reakce a všechno, co se kolem děje, umíte s patřičnou jedovatostí okomentovat, měli byste se hlavně na začátku týdne mírnit. Pokud svůj vtip použijete proti městským strážníkům, kteří vás kárají za špatné parkování, získáte tím leda pokutu v plné výši.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, reagujete tak trochu přecitlivěle i na to, co si to ani trochu nezaslouží. Hlavně v práci si dejte pozor na zbytečně emotivní reakce, které by vaši pracovní pozici jenom zkomplikovaly. Méně mluvte a více poslouchejte!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Svými starými omyly se nezabývejte, protože na váš aktuální život už žádný vliv nemají. Odmítněte i lidi, kteří vás chtějí zatáhnout do vzpomínek na doby, ke kterým se vy vracet nechcete. O víkendu pochopíte, jak našetříte peníze, které budete do konce roku potřebovat.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Novoluní, které se ve vašem znamení v neděli odehrává, vám dá nový impuls a umožní nový start. Pokud uvažujete o dalším kariérním posunu, poraďte se především s partnerem. Pokud dáte hlavy dohromady, přijdete na to, jak uspořádat rodinný rozvrh tak, aby to šlo.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Radost vám udělají kamarádi, které jste už dlouho neviděli. V sobotu vám zavolají a v neděli zazvoní u dveří. S přípravou pohoštění to nepřehánějte! Když říkají, že se k vám nejdou najíst, ale zjistit, co je u vás nového, ani trochu si nevymýšlí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Bouřlivá situace se zklidnila a vy si konečně užíváte pohody. Pozor si však dejte na děti, které se s vámi přijdou radit se školními úkoly. Od dob, kdy jste vy seděli v lavicích, je totiž leccos jinak, a to, co jste se učili vy, už platit nemusí…

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Celou pracovní část týdne se musíte hlídat a kontrolovat všechno, co pouštíte z rukou. Písemné materiály si přečtěte a vychytejte případné chyby. O víkendu se pak věnujte tělesné práci, která vám srovná myšlenky a udělá vám po všech stránkách dobře.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Když s vámi váš nadřízený nehodlá komunikovat, musíte vzít iniciativu do svých rukou. Využijte pondělí, které je pro vás všestranně příznivé, ohlaste se u něj a vypovězte mu všechno, co máte na srdci. Vyžaduje to sice odvahu, ale té máte naštěstí dostatek.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jde o týden, kdy byste se měli zajímat především o své vlastní zdraví. Pokud vás opět začala pobolívat záda, přemýšlejte, zda to náhodou není tím, že jste na sebe s koncem prázdnin naložili podstatně víc, než je to, na co vaše síly stačí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

To, co normální lidé kupují za drahé peníze v kamenných obchodech, získáte vy za zlomek ceny na různých dražebních portálech. Hlavně v neděli, kdy je ve vašem partnerském sektoru novoluní, nakoupíte tak skvěle, že vás za to zbytek rodiny upřímně pochválí.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte Sensaklub