#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ovlivní vás všudypřítomnost slunce. Dostanete chuť bavit se a začnete tlačit na váš protějšek. Nebuďte ovšem příliš sebestřední, může to mít negativní dopad na váš vztah. Nic neorganizujte za partnerovými zády. Všechno v klidu proberte, ať se každému z vás dostane, co by si představoval.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pravdou je, že nebudete tento týden patřit mezi lovce srdcí opačného pohlaví. Naopak vás toto chování začne rozčilovat a znechucovat. Dejte ovšem pozor při přílišné kritice. Hrozí totiž, že si naděláte zbytečné nepřátele. Nezapomínejte ovšem na projevy lásky, alespoň vašim nejbližším.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Pozor na neshody názorů. To co říkáte, nemusí být stejně pochopeno. Zkuste se zamyslet nad svým vztahem a ukažte, že umíte také přiložit ruku k dílu. Hrozí totiž období hádek a neshod, třeba jenom proto, kdo neumyl nádobí nebo nezapnul pračku. Zkuste proto nahnat plusové body na maličkostech.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Očekávejte případné nepříjemné zprávy od vašeho partnera. Buďte na ně připraveni a reagujte přiměřeně. Zkuste se zamyslet nad partnerovou situací a zároveň i nad tou svojí. Co vás napadne, to řekněte. Váš partner ocení upřímnost a otevřenost. A pokud budete oba chtít, najdete si cestu.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ujasněte si věci na rovinu. Ať už kladné nebo záporné nevyřešené věci dotáhněte do konce. Udělejte razantní krok vstříc vaší spokojenosti a neberte přílišné ohledy, toužíte-li po tom již dlouho. Vaše spokojenost je tím nejdůležitějším faktorem. Snažte se tedy udělat také jednou službu sami pro sebe.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vztahy pro vás budou žhavým tématem. Nevyhýbejte se hádkám, ani společným chvílím s vaším partnerem. Nechte emoce proudit, ale zbytečně se nerozčilujte. Nemuselo by to mít pro váš zdravotní stav dobrý vliv. Kvůli psychickým starostem by na povrch mohly vyplavat různé potíže.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Toto období je pro vás období zásadních rozhodnutí, týkajících se lásky a partnerství. Nebojte se vztah ukončit a začít vše od začátku s novou chutí, která se vám potom vrátí v podobě šťastnějšího vztahu. Nebojte se tedy razantních kroků, které je ovšem nutné vždy předem raději bedlivě zvážit.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Ukažte partnerovi svoji lásku a zkuste vymyslet společné aktivity, které mu udělají radost. Nebojte se vyzkoušet nové věci, které jste společně nikdy předtím nedělali. Věnujte partnerovi v tomto období dostatek svého času a lásky. Uvidíte, jak hned váš vztah pookřeje a doslova zahoří novým plamenem.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Máte-li ve vztazích s partnerem nedořešené záležitosti, tak potom neváhejte a vytáhněte je znovu na povrch. V tomto týdnu by se mohly tyto události podařit vyřešit. I když partner zpočátku nebude rád, poté si uvědomí, že jste udělali dobře a bude vám velice vděčný. A vy si pak zaslouženě oddechnete.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Novoluní vám otevře ve vztahu témata spojené se sexualitou. Nebojte se tedy věcí, za které se běžně stydíte. Řekněte o nich svému partnerovi a společně je proberte. Máte-li vyhlídnutý nový protějšek, nebojte se zvýšené aktivity a ukažte všechny svoje triky. Dovolte si pro jednou naslouchat svému tělu.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jste-li ve vztahu nespokojeni, nebojte se od něj ustoupit nebo ho úplně ukončit. Toto období je pro vás vhodné k takovýmto činům. Všechno ovšem podstupujte s velkou mírou opatrnosti a promyšlenosti. Ne každá změna totiž může mít dobré následky. Inu opatrnost, matka moudrosti.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Věnujte lásce zvýšenou pozornost. Mohou se totiž naskytnout nové situace, které nebudete čekat. Tyto situace je dobré využít a začít tak novou etapu života, která vám přinese více štěstí i lásky. Se stálým partnerem zkuste vztah oživit novými společnými činnostmi. Uvidíte, co vše se o sobě dozvíte.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY