#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Užívali jste si opravdu pořádně, proto budete donuceni šetřit. Vánoční svátky i silvestr udělaly s vašimi úspory divy. Ale nebojte se, tato situace je jen dočasná a až vám přijde na účet výplata, začnete si opět užívat svého životního standardu. Teď si však ještě na chvíli budete muset utáhnout opasek.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Svou zamilovanost neutajíte, tak se o to ani nesnažte. Změny ve vašem chování poznají kolegové i přátelé. Vy se jim se svými pocity nakonec sami svěříte a dokonce si od nich necháte poradit, jak svou tajnou lásku získat. Sice se vám takový nápad nebude zamlouvat, ale hlavní je, že vám zaručí úspěch.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Brzy zbystříte! Zjistíte totiž, že váš protějšek je hodně žádaný. Začnete na něj žárlit, ale zároveň se budete více zajímat o to, po čem váš partner touží. Chcete mu více vycházet vstříc, aby vám nakonec neutekl s někým jiným. Když mu dáte opravdový důkaz lásky, nebude mít důvod všímat si jiných.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V tomto týdnu vám práce tolik nehoří. Proto vůbec nebudete mít výčitky z toho, že si pracovní dobu trochu zkrátíte. Chcete si totiž udělat čas na úplně jiné věci. Třeba na nakupování a rozvíjení milostných vztahů. K obojímu budete mít lákavé příležitosti. Stačí mít jen oči dokořán a ten správný čich na ceny.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V práci absolvujete úspěšné jednání, týkající se nových projektů. Protože budete dopředu připravení, dokážete konkurenci přímo převálcovat. Pak pocítíte radost z úspěchu i ze života. Po slušně odvedené práci budete mít také víc času na protějšek. Doma si po večerech užijete atmosféry plné lásky!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jistá osoba opačného pohlaví si vás začne více všímat. Až to zjistíte, budete se ještě více snažit o to, abyste byli neodolatelní. Zaměříte se na to, abyste chodili prvotřídně oblékaní a dokonce si pořídíte i nový parfém. Tím ji zaručeně odzbrojíte. Pozvání na schůzku je z její strany na spadnutí!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Štěstí vám bude přát ve všech vašich plánech. Až tedy začnete zlepšovat vztahy se sourozenci, které byly v poslední době trochu narušené, bude se vám velice dařit. Podaří se vám získat zpět jejich ztracenou důvěru a opět si budete mít co říci. Největší radost udělá vaše usmíření rodičům.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Všimnete si, kolik je kolem vás atraktivních osob a budete mít sklony k nevěře, když se naskytne příležitost k flirtu. Co s tím potom uděláte? Chcete podlehnout svým pudům, nebo vám víc záleží na svém současném vztahu? Máte sice svobodnou vůli, ale hvězdy vás navedou správným směrem a vy odoláte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Když jste začínali shánět nové zaměstnání, nevypadalo to vůbec dobře. Tento týden se však situace obrátí ve váš prospěch a vám se naskytne hned několik nabídek najednou. Budete sice donuceni jednat v rychlosti, ale svého ukvapeného rozhodnutí v budoucnu ani na okamžik nezalitujete!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Budete mít odhodlání bojovat o svou kariéru. Proto se zbavíte nepříjemných kolegů, kteří vám stáli v cestě. Buď jim pomůžete prokázat jejich neschopnost, což by patřilo k těm horším volbám, nebo to zkusíte po dobrém a přemluvíte je k tomu, aby změnili pracovní pozici s tím, že v ní dokážou lépe vyniknout.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Měli byste si dobře všímat okolí. Váš idol čeká na to, až uděláte první krok! Záleží jen na vás, jak budete dotyčného dobývat. Chcete psát milostné SMS a e-maily, nebo ho rovnou oslovíte a pozvete na schůzku? Pokud zvolíte druhou možnost, poznáte okamžitě, zda jste si padli do oka nebo ne.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Budete spokojenější. Budoucnost vaší nové lásky totiž vypadá více než slibně. Takže hned po pracovní době budete pelášit na další úžasné rande, které zahájíte v kině a zakončíte v oblíbené restauraci. S novou známostí dokážete rozebírat i praktické otázky života, které jste s předchozími ani neřešili.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY