#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden se ponese v duchu rozšiřování si vlastních možností a obzorů. Skvěle budete vstřebávat nové poznatky a budete dychtit po nových informacích. Vždy se rádi dovídáte nové věci. Nyní však z této vaší vlastnosti budete mít i obrovský užitek.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Práce v kolektivu je pro vás více než vhodná zejména z toho důvodu, protože jste velice oblíbený a komunikativní jedinec. Nese to však s sebou i stinné stránky, které se projeví tento týden. Jedná se o nechutné intriky některého z vašich kolegů.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Buďte tento týden obezřetní a opatrní. Kolem vaší osoby se stahují mračna. V minulosti jste udělali jistou chybu a ta se nyní projeví, nebo vám na ni přijde někdo, kdo je pro vás důležitý a vy pak budete mít co vysvětlovat. Nebude to nic příjemného.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tyto dny buďte trpěliví zejména v rodinných záležitostech. Někteří členové rodiny vám budou lézt krkem a vy budete mít chuť pořádně vybuchnout. Věřte však, že toto spontánní jednání by se s úspěchem rozhodně nesetkalo a je tedy naprosto zbytečné.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Trochu vás tento týden zarmoutí obsah vaší peněženky. Utráceli jste poslední dobou jako nezřízení a nyní je čas za to obdržet nějaké následky. Chtěli jste si udělat radost něčím pěkným jen pro sebe, ale budete si to ještě muset pořádně rozmyslet.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Oázou klidu pro vás nyní bude vaše mysl. Dokážete se tento prosincový týden úžasně povznést nad veškeré problémy v práci, rodině, či na milostném poli. Ze všeho dokážete s úsměvem vybruslit a tak pro vás běžné starosti budou jenom pouhé malichernosti.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Necelé dva týdny před Vánocemi se budete věnovat zvelebování vašeho rodinného hnízdečka. S vervou se vrhnete na úklid i výrobu nezbytných dekorací. Svým nadšením nakazíte i zbytek domácnosti a celý týden si užijete v poklidném a harmonickém duchu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V prosinci se budete zejména vzdělávat a celý předvánoční čas se u vás ponese v intelektuálním duchu. Nepropadnete komerčnímu šílenství okolo Vánoc a zaměříte se spíše na tradice a studium zajímavostí, kterými teď budete krmit celou vaši domácnost.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Posledné dny začínáte trochu propadat panice, zda máte již vše připravené na Štědrý den, a zda jste nezapomněli někomu koupit dárek a podobně. Zkuste se trochu více uklidnit a začněte Vánoce vnímat trochu jednodušeji a zaměřte se spíše na atmosféru.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Potěšit vás tento týden může zejména finanční sféra. Objeví se nečekaná finanční odměna, která vám umožní koupit někomu výjimečnému dárek, po kterém již dlouho ze srdce touží. Ještě vám i zbyde a vy si uděláte radost nějakou příjemnou drobností.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V manželském svazku se mohou objevit problémy, které ve vás dřímaly již dlouho. Negativní ovzduší bude doslova hmatatelné a vy se v tomto prostředí nebudete cítit dobře. Koncem týdne se však atmosféra zázračně vyjasní a vy si budete konečně užívat.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden se budete hřát v zlatavé záři předvánočních dní a vše kolem vás bude hrát jasnými barvami. Budete se cítit skvěle! Vše vám vychází podle plánu, jste dokonale připraveni na svátky a užíváte poklidných dní trávených hlavně v rodinném kruhu.











Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY