#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden je aktivováno něco z vašeho osobního života. Ať se jedná o lásku nebo například vaši image, je patrno vysoké nasazení. Úplňkový týden bude mít vliv ale na všechny oblasti vašeho života, tak se pokuste dotahovat všechno do zdárného konce.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento úplňkový týden vám může osvětlit něco, co bylo dlouho skryto, přičemž se může jednat o vztah, touhu nebo problém z minulosti. Bude zapotřebí, abyste se odhodlali pohlédnout do starých zákoutí a mohli kráčet dál svobodnější. Odpuštění je klíčem.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden může být aktivován impuls ke splnění vašeho přání. Velkou roli sehrají přátelé. Nevynechávejte proto zajímavé akce vaší party a klidně malinko ošiďte domácí práce. Ostatně na ty budete mít čas v zimě, tento týden přeje jiným radovánkám.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Do popředí jdou v tomto týdnu profesní záležitosti. Je probírána otázka kariéry nebo složitějšího projektu. Hlavní je zachovat si čistou hlavu a nenechat se strhnout emocemi, ať už pozitivními, tak negativními. Ze soukromí naopak budete čerpat klid.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V tomto týdnu se může objevit situace, která má spojitost s cestováním nebo studijními záležitostmi. Rovněž není vyloučen kontakt s někým ze zahraničí. Cestování si užijete nadmíru, a protože vás bude bavit, bude vám týden rychle a zdárně utíkat.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Tento týden je zvýšená tendence k řešení finančních záležitostí. Na přetřep může jít půjčka, hypotéka nebo pojištění. Úplňkový svit vás ale bude svádět i k jiným řešením, než jsou ty čistě přes kalkulačku. Bude zapotřebí více naslouchat svým pocitům.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Energie úplňku se vybije tento týden v partnerském vztahu, ale také v přátelství nebo obchodním partnerství. Bude záležet jenom na vás, kde bude hlavní ohnisko zájmu a na co všechno se v těchto již plně podzimních dnech zaměříte. Máte šťastnou ruku.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V tomto týdnu lze očekávat zprávu ohledně vaší práce, aktivovány jsou taktéž záležitosti ohledně zdravotního stavu. Pokuste se věnovat více odpočinku a nestresovat se. To bude důležité, abyste zvládli v práci podávat výkony, na které jste zvyklí.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Aktivní jsou při tomto týdnu záležitosti ohledně nějaké vaší tvůrčí činnosti nebo zájmů vašich dětí. Rovněž jde do popředí milostný vztah. Budete váhat mezi několika možnostmi a nejlépe vám s nimi poradí vaše intuice. Chce jí jenom dobře naslouchat.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Na rodinné půdě může zavládnout citlivější atmosféra, dávejte si pozor na neúměrné reakce. Nepříjemnost číhá v komunikaci s rodiči. Úplňkový týden dělá neplechu a vaši blízcí včetně vás mají nervy napjaté k prasknutí. Pomůže sport a také dobrá nálada.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Do popředí se v tomto týdnu dostávají debaty se sourozenci. Je možné, že uslyšíte novinky o nějakém společenství, které vás zajímá. Bude jenom na vás čemu budete věnovat svůj čas, ale budete mít obecně tendenci k přehání, což se může někomu zajídat.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nyní jsou aktivovány zprávy ohledně financí. Může se jednat o vaše povýšení a zvýšení platu. Přestože úplňkový závěr týdne osvítí sféru emocí, i tak budete mít ještě plnou hlavu profesních záležitostí, které budou pro vás skutečně hrát významnou roli.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY