Horoskop Jarmily Gričové

Nejdůležitější astrologickou událostí týdne je nepochybně úplněk ve znamení Vah, který proběhne ve středu ráno. Aktivuje Berany, Lvy a Střelce, kteří mají najednou dost sil, aby uskutečnili alespoň některá ze svých přání. Když se v pátek dostane Merkur do Štíra, cítí se dobře zejména Štíři, Ryby a Raci, kteří najednou přestanou skrývat své názory. Argumentují tak, aby je vážně brali i ti, kteří k jejich myšlenkám dosud přistupovali s lehkým despektem.

Beran (21. 3.–20. 4.)

O klidu ani neuvažujte, protože vám v tomto týdnu není přáno. Ve středu, kdy ve vašem znamení probíhá úplněk, se ale můžete rozhodnout pro nový životní start. Pro každý případ byste s ním však měli seznámit partnera, který na něj může mít dost odlišný názor.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pokud nedovolíte, aby vás ovládly emoce, bude tento týden přímou cestou, která vás povede od úspěchu k úspěchu. Pokud emoce převládnou, čekají vás dny, kdy se na ničem nedomluvíte. Ve všech lidech z okolí vidíte jen nepřátele, kteří vám chtějí škodit.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

V pondělí dopoledne, kdy je Luna v Rybách, v žádném případě neriskujte. Pozor si dejte zejména při přecházení cesty, při předjíždění autem a podobných aktivitách. Na konci týdne, kdy je Luna ve vašem znamení, se můžete těšit na příjemnou společnost milých lidí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ve chvíli, kdy vám začne někdo radit, co máte dělat, se zachmuříte. Pokud tlak na vás zesílí, rozčilíte se nadobro. Naštěstí dokážete dotyčnému vysvětlit, že máte svou vlastní hlavu. Pochopí a nejpozději ve čtvrtek přijde s upřímnou omluvou.

Lev (23. 7.–22. 8.)

První polovinu týdne, kdy Merkur prochází posledními stupni Vah, jste naprosto v pohodě. Pozor si musíte dávat až ve čtvrtek odpoledne, kdy se přesune do Štíra. Každou poznámku na svou adresu vnímáte až přecitlivěle a reagujete na ni zbytečně nelaskavě.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud si chcete udělat pořádek v citech, využijte čtvrtek, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Plutem. Najednou budete jasně vědět, komu ze svých ctitelů dáte přednost a kterému vysvětlíte, že je vám sice velice sympatický, ale život s ním sdílet nehodláte.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pohledy do minulosti nejsou k ničemu! Je potřeba, abyste se dívali výhradně kupředu a přemýšleli, co můžete udělat pro vylepšení své budoucnosti. Pokud patříte k těm, kteří slaví narozeniny, můžete si stanovit alespoň rámcové plány pro celý příští rok.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vstup Merkura do vašeho znamení se vám postará o naprosto jiný víkend, než jste čekali. V práci dostanete sice příslib povýšení, ale taky hromadu materiálů, které musíte přes víkend prostudovat. Berte to! Práce vám půjde daleko lépe, než jste očekávali!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ve čtvrtek večer, kdy jste pod pozitivním vlivem konjunkce Slunce se Saturnem, se sejděte se starším kamarádem. Pokud nemáte v něčem jasno, využijte jeho životních zkušeností. O víkendu budete mile překvapení akcí, na kterou vás pozve váš zamilovaný partner.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Týden je sice náročný, ale vy dokážete elegantně využít všech šancí, které vám dává. Od čtvrtka se navíc můžete těšit na kvalitnější komunikaci. Pokud potřebujete něco prosadit, počkejte na pátek, kdy se vám podaří i to, co jste dosud považovali za nemožné.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

I když jste si slibovali, že se na všechno připravíte dopředu, abyste si ušetřili stresy, stejně všechno necháte na poslední chvíli. Komentáře, které za to na svou adresu uslyšíte, jsou sice nelaskavé, ale vy se nehádáte, protože víte, že jsou oprávněné.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pracovní nabídky, které padnou od kamarádů, zní až příliš hezky na to, aby to mohla být pravda, ale pravda to je. Měli byste si však dát pozor, abyste si přesně vyjednali podmínky, na jejichž základě budete pracovat. Předejdete tak dalším potížím.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11