Horoskop Jarmily Gričové

I když se to zdá skoro nemožné, prázdniny jsou už v polovině. V pondělí, kdy vládne kvadratura mezi Sluncem a Jupiterem, můžete odhalit, že nemáte zdaleka tolik peněz, kolik byste potřebovali, a rozhodnete se, že začnete šetřit. Ve středu využijte stacionárního Merkura z Panny a snažte se prosadit svou vůli. Vyjde to! V pátek se vrací Neptun na posledních pár měsíců do Vodnáře. Blížencům, Vahám a Vodnářům ještě naposledy přinese inspiraci uměleckého charakteru.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zajímavé bude hned pondělí, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Merkurem. Pokud jste si rozhodli, že máte samoty už dost, využijte energie dne a podejte si seznamovací inzerát. Nejpozději ve středu dostanete odpověď, která vás zaujme!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Obvykle se držíte na uzdě, počítáte a kontrolujete své chování i výdaje, ale i na vás někdy přijdou chvíle, kdy pokušení zvítězí. V pátek pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Jupiterem za sebe, své oblečení a zábavu utratíte daleko víc, než jste zvyklí.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Náročná je zejména středa, kdy musíte rychle reagovat na podněty, o něž se stará Merkur ve vašem komunikačním sektoru. Rozhodujte se bez velkého přemýšlení. Hlavně dopoledne vás vede intuice tak, abyste s co nejmenší námahou dosáhli co nejlepších výsledků.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Na začátku týdne máte v práci pocit, že úkoly jsou složité a není se s kým poradit, jak k nim správně přistoupit. Pokud vydržíte do středy, kdy se do vašeho znamení dostává Mars, najednou zjistíte, že věci jsou nesmírně jednoduché a vy se nemáte čeho bát.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Páteční návrat Neptuna do vašeho partnerského sektoru pro vás znamená přímé ohrožení. Pozor si dávejte zejména při uzavírání smluv všeho druhu. To, že někdo vypadá jako ztělesněná upřímnost a má pevný stisk ruky, ještě neznamená, že si ho nemáte prověřit.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Dny, které jsou před vámi, berte jako šanci na odpočinek, který si už opravdu zasloužíte. Na dovolenou si nesestavujte seznam toho, co máte udělat a co chcete vidět, ale programujte se na spánek skoro až do oběda, procházky a lenošení s knížkou.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Využijte léta, kdy v práci nikdo nic nedělá, a snažte se upozornit na své kvality. Podařit by se to mohlo v pátek, kdy vás Neptun pošle v pravý čas na pravé místo. Neostýchejte se nahlas promluvit o tom, co umíte a své talenty klidně trochu přibarvěte!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Když přežijete v pondělí a v pátek vliv neharmonického Jupitera v partnerském sektoru, je zbytek týdne skvělý. V pondělí a v pátek však musíte miláčkovi vysvětlovat, že se kvůli němu nehodláte finančně zruinovat, ale to ještě neznamená, že ho nemáte rádi.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Společenské akce, na které se vám pozvánky jenom sypou, si od vás vyžadují kromě skvělé nálady i určitou noblesu. Když vám partner říká, že na oblečení nezáleží, musíte mu dokázat kontrovat tím, že duše je sice důležitá, ale ani obal není zanedbatelný.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

I když vám to připadá skoro nemožné, ocitá se kariéra trochu ve stínu a vy se s nadšením věnujete práci na soukromém životě. Dost zděšený z toho může být partner, který na takový zájem není zvyklý, a bojí se, že jste něco provedli a teď vás hryže svědomí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Se zábranami, které pociťujete, byste se měli vyrovnat dřív, než vám přerostou přes hlavu. Ve chvíli, kdy o sobě začnete pochybovat, děláte první krok nejen k tomu, abyste si zkazili dovolenou, ale přímo ohrožujete osud toho, co jste zatím vytvořili.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

I když máte od pondělí jasno v tom, kam pojedete na víkend, v pátek odpoledne se všechno změní. Najednou se dozvíte, že vám partner jako překvapení pořídil relaxační pobyt. Zároveň zařídil všechno potřebné, takže můžete bez obav vyrazit a řádně si to užít.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11