#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Je faktem, že dospělí si skrze své starosti někdy nevychutnávají volné chvilky naplno, tudíž je na čase objevit v sobě vnitřní dítě. V tomto období excelujete také nápaditými plány, jak vylepšit domácí zázemí a blízcí vás za to budou přímo zbožňovat.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Domov a rodinná půda se může v tomto týdnu mírně bortit, což přetrvává do poloviny týdne. Děti jsou jedinou radostí, která vám v současnosti dokáže dodat duševní elán. Ostatní členové rodiny, především muži, vám dokážou naopak zvednout adrenalin.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Hvězdy netají, že rodinné záležitosti vyžadují soustředění, protože by mohly přinést nechtěné problémy. Poněkud nejasné záležitosti mohou nastat ohledně vaší matky, dcery nebo tchýně. Nejste si jisti jejich rozhodnutím ohledně jisté důležité věci.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Oblast rodiny je prodchnuta klidem a obětavostí, jste k sobě navzájem pozorní a máte snahu si splnit všechno, co si na očích vidíte. Přinášení radosti je mottem rodinných událostí. Samozřejmě že máte i spoustu nedořešených záležitostí, ale počkají.

Lev (23. 7.–22. 8.)

K rodinným příslušníkům a domácím záležitostem máte velmi hřejivý postoj, což ostatní přijímají s povděkem. Koneckonců jste chráněnci Slunce a vyzařovat radost je vaším posláním! Hlavním rodinným plánem jsou společné volnočasové aktivity a zájmy dětí.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Domácí zázemí nepatří bohužel mezi šťastné domény tohoto období. Od první poloviny týdne se ujímá situace prskající Mars a svou kvadraturou předznamenává neklidnou rodinnou atmosféru. Venuše se snaží svým vstupem alespoň navodit příjemný soulad.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jste nekonfliktními společníky, kteří dokážou ještě usmiřovat druhé, proto jste miláčky rodiny. V tomto období vystupuje váš sklon k hlubšímu přemýšlení a komunikaci, takže si vychutnáváte rozhovory se svými nejbližším, ideálně někde na procházce.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud jste v poslední době neměli čas vnímat nedostatky vaší domácnosti, zvyšuje se teď naopak chuť ke kutilským pracím a různým drobným opravám. Je vhodný čas i pro všechny resty, kde je potřeba zaměřit se na detaily a nejprve zapracovat hlavou.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Rodinné vztahy vykazují odlišnosti, které závisejí na tom, s kým z vašich nejbližších trávíte čas. Pokud se jedná o vašeho protějška nebo rodiče, může to být menší Waterloo, ale jestli váš volný čas vyplňují děti či sourozenci, je to úplně jiné kafe.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V rodině panují v tomto období velmi hezké vztahy, neboť váš totožný náboj nedává šanci rozladěním ani roztržkám. Se svými nejbližšími máte v podstatě podobné zájmy a preferujete pocit jistoty, že se můžete na sebe spolehnout a užívat si pohody.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V tomto období jste velmi opatrní na vše, co by mohlo komplikovat atmosféru v rodině. Jakmile pozorujete, že není některý z nejbližších ve své kůži, okamžitě jste schopni se do něho vcítit a pečovat o něho jako v bavlnce. S kolegy vycházíte též dobře.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V rodině panuje množství drobných problémů, které mohou vyústit v hodně emoční konflikt. Merkur v opozici na vaše znamení přináší četná nedorozumění s nejbližšími, vzájemnou kritiku a především vaši zvýšenou nepraktičnost. Odpočinete si pak v práci.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY