#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden je pro vás silným obdobím, vládci Marsu se stále líbí v mocných štírovských vodách. Jeho vliv cítíte celý týden. Máte výraznou schopnost prosadit svou vůli a získat respekt u významných lidí, jste jedničky! Prim hraje společenská sféra.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Do týdne vstupujete s esy v rukávu. Venuše na vás hází ty nejslastnější pohledy. Ptáte se, co má za lubem? Bývá nazývána Malým štěstím - prožijete kýženou spokojenost a mnohé se vám podaří. A cožpak teprve až se obejme s Velkým štěstím - Jupiterem!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Toto je pro vás týden vzdělávacích příležitostí a také časem pro duchovní a filozofické rozšiřování obzorů. Váš vládce Merkur zvýšeně podporuje prozíravé jednání a dělá z vás mistry pera a výřečnosti, takže očekávejte triumf v intelektuální činnosti.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Máte před sebou velmi kreativní a vášnivý týden, Marsova podpora je vám totiž stále v patách! Jeho brouzdání znamením Štíra je pro vás symbolem intenzivních vztahů a okamžiků. Hvězdy signalizují, že je vhodné zaměřit se na činnosti vyžadující výkon.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden je podobný houpačce. Můžete dosáhnout úspěchů, ale stejně se můžete ocitnout i v prekérních situacích, nicméně žádné lekání! Hvězdy slibují, že se z případných nepříjemností bravurně dostanete. I navzdory tomu, že Slunce je nyní v opozici.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nyní přichází váš týden - jde o vaše nejromantičtější období z celého roku! S Venuší v vaše duše plesá, tato kouzelnice přeje nejen citům a mezilidským vztahům, ale také celkovému štěstí. I ostatní planety jsou na vaší straně - proudí vámi energie.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pro vaše znamení se tento týden rýsuje jako šťastné období. V 1. polovině to sice může trochu zaskřípat v rodinných vztazích, ale jinak se nacházíte na vrcholu svých životních potěšení. Zejména v závěru týdne se opíjíte životem a jste kreativnější.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Toto je pro vás, mysteriózní Štíři, hodně intenzivní týden, neboť vám dodává energii samotný Mars. Vaše znamení je pro něho domovinou, proto s vámi zůstává po všechny dny. Jeho přínosem je síla a připravenost smést potíže. Navíc mu pomáhá taktéž Luna.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nastává týden, kdy jste vy sami zodpovědní za své štěstí a máte moc změnit to! Pozdější provedení změn bude obtížnější, nyní je ten správný čas. Je to dobrý týden i na vydělávání peněz, vaše chytré hlavičky zabodují! Jste schopní rozeznat šance.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Téměř celý týden stojíte na piedestalu popularity a těšíte se z pozornosti ostatních. Intelektuální Merkur putuje vašim znamením a zaručuje úspěch ve všem, co vyžaduje komunikaci s okolím. Pokud jeho vliv berete vážně, můžete na tom dobře vydělat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ve svém vzdušném kódu nemáte danou přílišnou rozvahu, což v tomto týdnu zesiluje těkavý Mars. Svou kvadraturou působí přílišnou zbrklost, můžete být náročnější ke svému okolí a do poloviny týdne také vztahovačnější. Rozpor může nastat, ale nedáte se.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jste pod příznivým vlivem Marsu a všechno kolem vás teď frčí rychleji. Objevují se vaše vůdcovské schopnosti, které většinou spíše pospávají, a vy se vrháte do svých záležitostí jako draci. Šarm, energie a vitalita, jsou vašimi věrnými pomocníky!



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY