#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Musíte se rozhodnout ohledně jisté záležitosti. Hodně lidí čeká na vaše rozhodnutí a vy to v žádném případě nebudete mít lehké. Stále váháte a zároveň se snažíte vyhovět každému. Ideální řešení však neexistuje a může se stát, že někoho naštvete.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Relaxování vám tento týden přijde vhod. V práci se vám toho bude kupit stále víc a vy nebudete vědět kam dřív skočit a stres bude na denním pořádku. Víkend si proto náležitě užijte a načerpejte tolik potřebnou energii z krásné přírody okolo vás.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden se pustíte do aktivit, na které se chystáte již delší dobu. Již nějakou chvíli přemýšlíte, že začnete s úplně novým sportem, nebo se pustíte do kreativní činnosti. Vždy jste tyto aktivity odkládali a nyní je ten nejvhodnější čas začít.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Náročnější pro vás tento týden bude soužití s vaší rodinou. Její členové na vás budou mít mnohdy příliš vysoké požadavky a vy nebudete vědět kam dřív skočit. Musíte se v domácnosti naučit rozdělovat úkoly a tak si ulevit od některých povinností.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Celý týden budete mít skvělou náladu. To se podepíše na vašem osobním, ale i pracovním životě. Ne nadarmo se říká, že s úsměvem jde všechno líp. Bude se vám dařit úplně vše a úspěchy na sebe nenechají dlouho dál. Vezměte si z tohoto týdne příklad.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Tento týden ukažte v zaměstnání odvahu. Předneste na poradě návrh, na kterém již delší dobu pracujete a máte jej do detailů propracovaný. Budete příjemně překvapeni, jak se váš nápad sejde s pozitivními reakcemi. Vaše snaha bude náležitě oceněna.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Máte nyní jedinečnou možnost posunout svou kariéru výrazně dopředu. Musíte však v práci ukázat své pravé kvality a neschovávat se ve stínu některého z vašich kolegů. Máte hlavu plnou nápadů a jste dostatečně zodpovědní, není už potřeba dále čekat.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Potrápit vás tento týden můžou různé nemoci a nachlazení vašich ratolestí. Budete mít tedy ve vaší domácnosti dvojnásob práce a na konci týdne se u vás projeví značná únava. Věnujte se o víkendu i odpočinku, protože nemoc může lehce dostihnout i vás.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V práci se tento týden opravdu nepřetrhnete. Padne na vás podzimní únava a vy budete hledat možnosti, jak se vyhnout příliš velkému psychickému i fyzickému vypětí. Práce vám neuteče a někdy je potřeba si najít i čas na kávu s kolegy, či kamarády.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Dejte si pozor na osobu ve vašem blízkém okolí. Tento jedinec se pokouší všemožnými způsoby překazit vám vaše smělé plány. Ty se mohou týkat osobního, ale i profesního života a pokud si nedáte pozor, můžete na intriky tohoto člověka nehezky doplatit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden budete skutečně spokojení. Máte kolem sebe lidi, kteří vás mají skutečně rádi a stojí za vámi za každou cenu. Nemusíte se tedy obávat některých rozhodnutí, protože nikdy v tom nejste sami. Ne každý má takové štěstí na přátele jako vy.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jedna osoba se vám stále snaží vymluvit jisté vaše plány. Je potřeba si uvědomit, že některá rozhodnutí musíte provést jen sami a nikdo by vám do toho neměl mluvit. Daný jedinec vám nikdy neporadí objektivně, to mějte v době rozhodnutí na paměti.









Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY