#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V prvním týdnu letošního roku budete mít možnost zazářit v práci a ukázat všem, co umíte. Váš intelekt bude na výši a vaše komunikační schopnosti budou více, než brilantní. Využijte toho a posuňte věci tam, kam chcete. Tedy směrem ke svému úspěchu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden bude mít poměrně svižné tempo ve všech oblastech. Abyste nezůstávali pozadu, budete muset být i vy patřičně hbití a činorodí. O to se budete ze všech sil snažit. Může to způsobit únavu, naplánujte si proto příjemný odpočinkový víkend.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Váš vstup do nového roku bude opravdu pořádně hektický. Svou energií budete válcovat okolí a vynasnažíte se, abyste udělali pořádný krok vpřed v kariéře a věcech souvisejících. A bude se vám to opravdu hodně dařit. Vaší práci se dostane mnoha uznání.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Čeká vás poněkud houpačkovitý týden. V úterý vám úplněk trochu zacloumá emocemi a tento vliv pár dnů vydrží. V práci vám to půjde, v mezilidských vztazích to bude o trochu horší. Potrápí vás zejména vaše rodina a její členové. Chce to trpělivost.

Lev (23. 7.–22. 8.)

To je rozjezd! Začínáte rok opravdu naplno. Planety vám umožňují zazářit ve všech oblastech života díky skvělé schopnosti komunikace a bystrému uvažování. Navíc jste plní elánu. Na finance však dejte pozor. Skřípat to bude i na poli rodiny a domova.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vykročíte do nového roku s úsměvem na rtech. Vše se obejde bez rušivých energií a tak si můžete vychutnat úspěch v práci i jistotu ve finanční oblasti. Můžete se pustit i do řešení obtížnějších záležitostí. A užijete si pohodové chvíle s rodinou.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nebudete mít zrovna nejlepší týden. V práci se vám bude zdát, že jste nedocenění a nikdo si pořádně neváží vašich výkonů a úsilí. Nejspíš se vám nebude dařit ani komunikace s kolegy. Finance také nejsou nic moc. Ani v rodině vřelé vztahy nečekejte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Můžete se těšit na docela povedený týden. V zaměstnání se vám bude dařit, budete průbojní a akční. Za svým si půjdete beze strachu z překážek. Po finanční stránce začnete uvažovat o možných investicích a nebudete rozhodně zanedbávat ani svou rodinu.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Co byste chtěli víc? Tento týden bude velice příjemný. Budete v centru pozornosti nadřízených pro své pracovní nasazení, může přijít i nabídka lepšího místa. Po finanční stránce je u vás všechno v pořádku, v rodině panuje harmonie. Tak si to užijte!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Budete spokojení a úspěšní po celý tento týden. V centru vaší pozornosti je budování kariéry a v tom se vám bude skvěle dařit. Hvězdy však doporučují obezřetnost, abyste někomu nesedli na lep. Můžete uvažovat o investicích. V rodině všechno klape.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Leden pro vás bude menší zatěžkávací zkouškou a tento týden bude jejím začátkem. Nedá se nic dělat, jednou za čas to potká každé znamení. Připravte se na komplikace, průtahy, promarněné příležitosti a spoustu nervozity a napětí na všech frontách.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Píle a snaha o prosazení vás bude provázet celým týdnem. Planety vás ve vašem úsilí podporují, a tak krok za krokem směřujete k úspěchu. Netrápí vás finance a ke všemu jste dost kreativní a zruční. Ve vaší rodině bude panovat pohoda a harmonie.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY