Vztah je založený na astrologických protikladech, ale i na životních rozdílech. Pomůže jim víra a provokace protikladů udržet partnerství na celý život?

Doporučuji dítě během roku 2011, hvězdy v tomto směru jsou nakloněny.

Chalsea 27.2.1980 Marc 15. 12. 1977

Slunce - Ryby
Měsíc - Lev
Merkur - Ryby
Venuše- Beran
Mars - Panna
Jupiter - Panna
Saturn - Panna
Uran - Štír
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy

Slunce - Střelec
Měsíc - Ryby
Merkur - Kozoroh
Venuše - Střelec
Mars - Lev
Jupiter - Rak
Saturn - Panna
Uran - Štír
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy

Slunce v Rybách (Chalsea) - sextil - Merkur v Kozorohu (Marc)
Jejich partnerství je zaměřeno na duševní spřízněnosti, je tu velká míra pochopení, důležitou roli tu má i inteligence. Pokud najdou i společné zájmy, tak mají dobrou šanci na úspěch. Společně dokážou přemýšlet a pracovat, bavit se i řešit problémy.

Merkur v Rybách (Chalsea) - kvadratura - Slunce ve Střelci (Marc)
Pociťují činorodost a spolu přicházejí na neobvyklé nápady. Tady je různost přínosem, když mohou rozvíjet původní nápad několika rozdílnými směry. V jejich vztahu je hodně citlivosti a kvůli tomu může jeden či druhý někdy reagovat podrážděně, je to jen chvilkový nedostatek harmonie. Mohou spolu pracovat na zajímavých věcech a být úspěšní.

Venuše v Beranu (Chalsea) - trigon - Slunce ve Střelci (Marc)
Ve vztahu prožívají radost, zábavu i štěstí. Jejich city jsou stálé a silné, dávají si vzájemně obdiv a podporu. Cítí se spolu dobře a podporují jeden druhého. Finanční oblast jim je blízká, společné investice se jim budou dařit.

Mars v Panně (Chalsea) - opozice - Měsíc v Rybách (Marc)
Je tu silná vášeň, přitahují se k sobě navzájem. Je to ovšem Opozice, která jim dá v partnerství zabrat, ale rozhodně se nebudou nudit. Je tu přecitlivělost Chalsea, která svým chováním někdy Marca velmi popuzuje. Může se zde vyskytnout i mlčenlivost, odmítání a vztahovačnost. Nedělá to schválně, prostě je taková. Je dobré si v jejich vztahu vše vysvětlit, tedy záleží tu na dobré komunikaci.

Mars v Panně (Chalsea) - trigon - Merkur v Kozorohu (Marc)
Spolu dokážou cokoliv. Mají ohromný potenciál energie spojený s dobrými nápady a organizačními schopnostmi. Dokážou se navzájem inspirovat a povzbuzovat. Marc dává své vyvolené podporu k lepšímu sebevyjádření a také růstu, zatímco Chalsea dokáže svého partnera trochu usměrnit a krotit jeho impulzivitu.

Mars v Panně (Chalsea) - sextil – Jupiter v Raku (Marc)
Jejich názory mohou být podobné, stejně jako jejich zájmy. Toto partnerství podněcuje touhu po osobnostním rozvoji obou partnerů a schopnost shodnout se na důležitých věcech v jejich vztahu. Například se jim podařilo shodnout na průběhu svatby (náboženské zvyky).

Jupiter v Panně (Chalsea) - trigon - Merkur v Kozorohu (Marc)
Jejich společný život obsahuje veselou mysl a dobrou náladou. Optimismus tu rozhodně nechybí. Navzájem se podporují v rozvoji svých osobností. Při řešení problémů se umějí nad některé povznést a někdy se i od srdce zasmát a řešit vše v klidném prostředí.

Jupiter v Panně (Chalsea) - sextil – Jupiter v Raku (Marc)
Je to šťastný pár. Ve vztahu bude štěstí, finanční zajištění, vzájemná upřímnost a důvěra. Když jsou spolu, tak mají dostatek energie na vše potřebné. Je jim dobře všude, kde jsou spolu. Jejich upřímnost může někoho zaskočit, ale oni jsou na ni zvyklí.

Saturn v Panně (Chalsea) - kvadratura - Slunce ve Střelci (Marc)
V tomto vztahu oba čeká množství zkoušek a těžkých období. Pomáhat jim bude důvěra v sebe navzájem. Každé překonání životních překážek či manželských krizí jim vybuduje pevnější pouto partnerství. Může to stát za to.

Neptun ve Střelci (Chalsea) - konjunkce – Slunce ve Střelci (Marc)
První pohled, kdy se setkali, tak věděli, že patří k sobě. Mají pocit, jako kdyby se znali z minulých životů. Jejich přání a potřeby si nemusejí navzájem říkat, většinou vědí, co druhý chce. Dělá jim radost plnit sny svému protějšku. Krásný aspekt pro jejich vztah.

Pluto ve Vahách (Chalsea) - sextil – Slunce ve Střelci (Marc)
Velmi dobře si rozumí. Je tu pocit vzájemného pochopení a komunikace bez slov je tu normální. Jejich energie je nekonečná, pokud jsou spolu, tak vytvářejí nové myšlenky a podněty, které mohou realizovat. Měli by si jen dát pozor na své okolí, nemusejí se vždy otevřeně svěřovat o svém soukromí.

Chalsea Clintonová je šťastná nevěsta, Marc Mezvinsky je šťastný ženich. Rybička, která si do života našla svůj oheň, svého Střelec. Svůj dosavadní život měla aktivní a různorodý kvůli svým rodičům, zvykla si na ten rozruch, proto i nyní chce energického Marca. Chápou se navzájem, vědí o sobě skoro všechno, jejich vztah je postavený na důvěře a duševním souznění. Některé neshody či nedorozumění v jejich životě, které by jiné páry rozdělily, tak je naopak budou posilovat. Tento vztah je pozoruhodný a opravdu postavený na odlišnostech. Přeji jim v brzké době potomka a vztah hodnotím na 77%

Šťastné hvězdy do manželství.