Je bohatá, atraktivní a veselá. Miluje vyzývavé oblečení a život v přepychu. Muži jí padají k nohám a ona se tím skvěle baví. Randí jako smyslů zbavená a její aktuální partner si ani na chvíli nemůže být jist, zda nebude v brzké době vyměněn. Většinou to tak samozřejmě skončí a na řadu pak velmi záhy příchází další pán na holení.

Paris Hiltonová (32) jako by se rozhodla vyzkoušet všechny chlapy světa. Tedy minimálně toho nablýskaného světa šoubyznysu.

Ohlédneme-li se za její vztahovou minulostí, napočítáme více než šedesát trofejí! Pokud začala randit v patnácti, vychází to průměrně na čtyři partnery ročně. A to už je slušný výkon, nemyslíte? Vybrali jsme jen zlomek těch, kteří okusili, zač je toho Paris…

2012–?

Současného přítele, španělského modela Rivera Viiperiho (21), potkala na newyorském fashion weeku a zdá se, že byli jeden pro druhého přímo stvořeni. Sdílejí společnou vášeň – nakupování hadříků, a tak většina jejich společných fotek pochází z obrážení butiků. Jedenáctiletý věkový rozdíl není překážkou – o Paris se říká, že je to takové věčné dítě…

2009–2010

„Nebyl pro mě tím pravým. Budu dál hledat někoho, kdo mě bude milovat takovou, jaká jsem,“ prohlásila po rozchodu s baseballovým hráčem Dougem Reinhardtem (28). Ten se letos zasnoubil se svojí láskou ze střední školy Allie Lutzovou, sexy dlouhovlasou blondýnkou. Inu, kopií Paris Hiltonové…

2008

Fámám o nově vzniklém, velmi nesourodém páru - Paris Hiltonové a rapperu 50 Centovi (37) – dlouho nikdo nevěřil. Dokud se nezačali ruku v ruce objevovat na veřejnosti. A to Paris bez servítků tvrdí: „Nikdy bych se nedotkla černocha. Jsou nechutní…“ Však se taky 50 Cent velice rychle odporoučel.

také 2008

Jako kráska a zvíře působili Paris Hiltonová a kytarista skupiny Good Charlotte Benji Madden (34). On drsný potetovaný punker, kterému je něco jako móda ukradené, ona vystajlovaná barbie se zálibou v růžové. Tohle prostě nemohlo fungovat déle než oněch pár měsíců.

2007

Fešák známý z nových dílů seriálu Dallas, Josh Hendesrson (31), si s dědičkou hotelového impéria párkrát vyrazil na večeři, ale jak brzy zjistil, na život po jejím boku by neměl. Ani nervy, ani peníze. Tahle romance skončila tak rychle, jako začala.

2005–2006

Řecký rejdař Stavros Niarchos (28) se sice mohl Paris rovnat svým finančním zázemím, jinak byl pro ni ale velkým zklamáním. „Chci najít chlapa, jako je můj táta, abychom spolu byli navždy a měli kupu dětí. To by završilo můj život,“ nechala se slyšet potom, co mu dala kopačky.

2003–2004

Člen chlapecké kapely Backstreet Boys Nick Carter (33) býval podobné kvítko jako Paris. V tomhle vztahu to bylo „kdo s koho“… Nakonec to byl Nick, kdo vyrazil na zálety jako první. Hiltonovou podváděl s její kolegyní Ashlee Simpsonovou. Letos požádal o ruku přítelkyni Lauren Kittovou.