Diskutujte: Co si myslíte o životě a smrti zpěvačky Amy Winehouse? Jak se vám líbí Sam Worthington?

Znovu zamilovaný Sam

Australský herec Sam Worthington přišel minulý týden v New Yorku na premiéru svého nového filmu „Hněv Titánů“ ruku v ruce s krásnou blondýnkou Crystal Humphries. Poprvé se spolu ukázali na jedné z lednových filmových premiér v Hollywoodu, tak to vypadá, že je to vážné.

Co na to Divizna: Ach jo... Proč není takových mužů, jako je Sam, víc? Nejlépe volně dostupných například cestou do práce metrem?

Rihanna a Ashton Kutcher. Nová lovestory?

Světovým bulvárním tiskem lomcují spekulace, jestli zpěvačka Rihanna randí s hercem Ashtonem Kutcherem (prakticky už exmanželem herečky Demi Moore, kterou během manželství permanentně podváděl). Objevilo se totiž několik fotografií, na kterých se k sobě chovají důvěrněji, než je na společenských akcích běžné. Rihannu spekulace velmi rozčilují, reaguje podrážděně. Na velmi otevřený dotaz jednoho z britských reportérů odsekla, že je šťastná a single.

Co na to Divizna: Rihanna je navenek divoška, ale zdání možná klame. Jeden z jejích bývalých partnerů nešel pro ránu daleko, dokonce měl soudem zakázáno se k ní přibližovat (ona mu to ale stejně občas dovolila). Ani s Ashtonem by to neměla jednoduché – partnerská věrnost je zjevně poslední hodnota, kterou by uznával.

Po Amy dědí rodiče

Podrobnosti dědického řízení po smrti zpěvačky Amy Winehouse vyplavaly na povrch. Bezmála tři miliony liber zdědili její rodiče Mitch a Janis Winehouse, protože Amy nesepsala podrobnou závěť.
V červenci to bude rok, kdy našli Amy mrtvou v jejím bytě v britském Camdenu. Zemřela na předávkování alkoholem. Celý život ale tahle mimořádně talentovaná dívka zápasila i se závislostí na drogách.

Co na to Divizna: Těžko nějaké peníze vynahradí rodičům trápení, které s dcerou měli už za jejího života. Matka Janis dokonce řekla tisku, že je jen otázkou času, kdy Amy zemře. Po smrti dcery poslal otec Janis většinu jejích osobních věcí do charitativních dražeb, předpokládá se, že část zděděných peněz věnuje charitativní organizaci Hopes and Dreams, která pomáhá závislým.

Prince Harry se odstěhoval do jednopokojového bytu

Tenhle zajímavý ryšavý mladý muž dokáže překvapit. Kdo by si myslel, že potřebuje k životu luxus, je na velkém omylu. Dokáže se přizpůsobit nepohodlí na vojenských misích a teď dokázal, že nestojí ani o honosné bydlení. Minulý týden se odstěhoval z Clarence house od otce s Camillou do jednopokojového bytu v Kensingtonském paláci. V areálu paláce (konkrétně v Nottingham cottage) bydlí jeho bratr William s manželkou Catherine.

Co na to Divizna: Harry mě zajímá už mnoho let. Z klackovitého teenagera se stal zajímavý chlap, kterému britská media přezdívají Harry Veliký. Zatím se ještě neusadil, ale jednou to určitě udělá. Ovšem až se dostatečně vybouří. Párkrát to přehnal (třeba když si oblékl na večírek nacistickou uniformu). Ale viděli jste někdy záběry vojáka Harryho například mezi africkými dětmi? Překvapil by vás.

Tip Kafe.cz:

Podívejte se na následující video:

#youtube|oqt35mGzMm4#

(Zdrojem informací v této rubrice jsou zahraniční internetové servery – především Daily Mail, The Sun, The Guardian nebo Daily Mirror).

((bean:1:51))