Diskutujte: Která celebrita se podle vás chová jako správný táta?

Brangelina bude mít svatbu

Znáte přezdívku „Brangelina“? Média ji už před lety přidělila snad nejslavnějšímu páru ze světa celebrit, Angelině Jolie a Bradovi Pittovi. Vypadá to, že budou brzy manželé – informaci o chystané svatbě potvrdila hercova mluvčí a snoubenka Angelina se pochlubila prstenem, který Brad sám navrhnul. „Naše děti jsou z našeho rozhodnutí šťastné,“ vzkázaly hvězdy. Těch dětí je celkem šest (tři vlastní a tři adoptované) a herečka se nechala slyšet, že si dovede představit další těhotenství. Na svatbě se prý možná ukáže i Jennifer Anistonová, která už několikrát řekla, že byl pro ni rozvod ve výsledku kladná událost a že je mnohem šťastnější se svým současným partnerem.

Co na to Divizna: Vážně by mě zajímala tajná exkurse do téhle domácnosti. Chtěla bych například vědět, jestli Brad opravdu dělá doma palačinky pro celou tu bandu, jak se naučil v kursu kuchaře Jamieho Olivera. Protože jestli ano, musí jich být celá hromada.

Catherine Zeta-Jonesová zpátky v práci

Po pár týdnech pauzy, kdy se věnovala především rodině a manželovi Michaelu Douglasovi, natáčí velšská kráska Catherine Zeta-Jonesová nový film, s prozatímním pracovním názvem Better Pill. Na stříbrném plátně se objeví společně s Judem Lawem a Rooney Mara. Fotografové zachytili krásnou Catherine na ulici a nutno podotknout, že vypadá úžasně svěže. Zdá se, že překonala psychické problémy, kvůli kterým se musela koncem roku několik dní léčit na klinice, a znovu našla ztracenou dobrou náladu.

Co na to Divizna: Představte si jednu věc. Jste slavná herečka, kterou sleduje celý svět. Po záhulu, který celá rodina dostala kvůli léčení manžela z rakoviny, se psychicky hroutíte. Trpíte bipolární poruchou osobnosti a víte, že bude nutná hospitalizace. Co uděláte? Catherine Zeta-Jonesová přesně v takovou chvíli řekla veřejně, čemu čelí a proč. Spousty jejích kolegyň se, na rozdíl od ní, schovávají na klinikách pod falešnou identitou. Takže tahle dáma si podle mě zaslouží obdiv za odvahu.

S kým flirtovala Heidi Klum

Zatímco v médiích se aktuálně probírá její rozvod se zpěvákem Sealem (informovali jsme), top-modelka Heidi Klum si zjevně z budoucnosti vrásky nedělá. Dokonce se znovu dala do flirtování s muži – minulý týden se velmi přátelsky bavila s o deset let starším hudebníkem a hercem Thomasem Hayo. Dokonce byli viděni, jak se krátce vedou za ruce, Thomas také objímal Heidi kolem ramen.

Co na to Divizna: Řekla bych, že tohle je přesně ta nejlepší cesta, jak po rozvodu nebo rozchodu nerezignovat na další život. Usmívat se, netrápit se dlouho a zůstat optimistická. Ani Heidi to určitě (kráse a bohatství navzdory) nemá lehké, a přesto to všechno dokáže.

Ze zajíčka Zaca Efrona je hora svalů

„Nepoznával jsem sám sebe,“ přiznal herec Zac Efron (známý z filmů Muzikál ze střední). Kvůli roli válečného veterána v novém filmu The Lucky Oneand přibral přes deset kilogramů svalů a prošel tvrdým výcvikem, takže se jeho fanynky mají na co těšit. „Nikdy bych neřekl, že to dokážu. Když jsem četl, jak například kvůli rolím mění svoji váhu Christian Bale, pomyslel jsem si, že něco takového u mě nepřipadá v úvahu.“
Polovinu svalů už Zac sice shodil, pořád jich ale hodně zbylo a tak to vypadá, že looku zajíčka je definitivně konec.

Co na to Divizna: Tom Cruise na Zaca údajně nepříčetně žárlí. Jestli ano, pak se není co divit – stárnoucího idola střídá mladší verze. S tím musel Tom počítat a nepomůže mu ani fakt, že si na své sněhobílé zuby (které tak rád povystrkuje na motorce, ve stíhačce, v nemožných misích i v odlesku samurajského meče), lepí ochrannou průhlednou pásku a za kosmetické přípravky utratí ročně tisíce dolarů.

David Beckham vzor všech otců

Psychologové doporučují, že by si rodiče od vícečetných rodin měli občas najít čas na každého potomka zvlášť. Slavný fotbalista David Beckham to přesně takhle praktikuje – bývá vídán se všemi dětmi (tři chlapci a holčička) dohromady, ale také s jednotlivými ratolestmi sólo. Tentokrát si táty sám užíval nejmladší z chlapců – Cruz, vypravili se na basketbalový zápas LA Lakers s Dallas Mavericks. Podívejte se, jakou dostal Cruz od táty úžasnou pusu. A nebyl to jediný z něžných momentů, které se mezi nimi odehrály.

Co na to Divizna: Budiž. Je nevěrník. Dobrá… Už mu ten fotbal nejde jako dřív a s tím tetováním křížem krážem i vystavováním břišních svalů to vážně přehání. Ale vypadá to, že táta je David Beckham úžasný.

(Zdrojem informací v této rubrice jsou zahraniční internetové servery – především Daily Mail, The Sun, The Guardian nebo Daily Mirror).

((bean:1:75))