Pojďte si spolu se mnou zavzpomínat na prázdniny a najít si na tom nadcházejícím měsíci něco pěkného. Možná budete překvapení, kolik super věcí nás vlastně v září čeká.

Moje letní rekapitulace

Prázdniny v redakci
S externistkou Janou píšeme na KAFI hlavně o tom, jak se opalovat a nespálit, co si sbalit na dovolenou a na co si dát pozor třeba při sexu na pláži. Taky brousíme po zaručených tipech na výběr školní aktovky a po super módních kreacích pro vaše ratolesti, aby i ony byly na podzim IN. Kolega Honza, který dělá web Dům a zahrada a sedí hned vedle, pro změnu v článcích pěstuje bylinky, natírá okapy a bývá často na dovolené, takže sedím v redakci sama. Když je řeč o dovolené, já mám (bohužel) už vybráno. V červnu jsem si vychutnala božskou a téměž liduprázdnou Krétu a pak ještě červencový víkend ve Františkových Lázních.

Čím jsem se v létě pobavila
Líbilo se mi, když neteř bratrovy přítelkyně při pohledu na matčina oblíbeného zahradního trola suše prohlásila "SLON"

Co mě tak trochu vyděsilo
Zcela jistě to, že televizní stanice, která hraje songy mého mládí se jmenuje RETRO

Z čeho jsem měla radost
Když mi náš čtenář poslal do redakce pohled z Beskyd, kde byl se svojí ženou na víkendu, který u nás na Kafi vyhrál. Moc děkuji!

Co mě nadchlo
Dřív jsem se rděla studem, protože moje vlasy byly nahoře čokoládově hnědé po každoměsíčním dobarvování, zatímco konečky měly vyšisovanou barvu hnoje. A světe div se, z této ženské nedokonalosti udělali letos kadeřníci hit, jemuž dali jméno Ombré styl. Výborně!

5 věcí, na které se těším v září

  • Ze všeho nejvíc se těším na burčák. Už v srpnu jsem volala do své oblíbené vinotéky s dotazem, kdy bude. A bylo mi řečeno, že v Čechách se přeci burčák smí oficiálně prodávat až od 3. září, takže do té doby pozor (je to pouze mošt), ale už se nám to krátí :-)
  • Těším se na podzimní kolekce v obchodech. Patřím k většinovému druhu žen, které pochůzky po krámech uklidňují (a inspirují).
  • Těším se, až vyrazím do práce nebo na procházku s novým termohrnkem plným horkého čaje.
  • Těším se, že si letos pořídíme s přítelem pěkné společné fotky ve zlátnoucím listí.
  • Těším se na to, na co se budu třeba ještě těšit.

A na co se těšíte vy? Pište, hořím zvědavostí.

Na čem teď usilovně "makám"
Rozhodla jsem se přečíst všechny erotické romány, co jich na trhu je, a pak z toho vyprodukovat článek. Řeknu vám, je to náročné. Nikdy mě nenapadlo, kolik pojmenování mohou mít jisté tělesné partie, a přiznám se, že často doslova toužím po tom, aby si hrdinové JEN povídali...

Nechte se inspirovat

Knížka, které mě nadchla
Byla to Manželka, která utekla od skvělé autorky Tess Stimson. Hlavní hrdinka Kate má dojem, že jí všechno přerostlo přes hlavu. Problémy s manželem, práce, která ji už dávno nebaví, dvě pubertální děti, protivná matka a dluhy. Není tedy divu, že jednoho dne od všeho uteče, nasedne na letadlo směr Itálie a vše se od základu změní... Vydalo ji letos nakladatelství Domino a opravdu stojí za to!

Co vám doporučím na kafe.cz
Jsme hrdí na naše proměny, takže pokud chcete být krásnější a užít si několik hodin s profesionálním týmem, směle do toho. Přihlášky posílejte na promena@kafe.cz (přiložte své foto, napište věk a krátký motivační dopis).

A co je u nás nového?
Odstartovalo mnoho soutěží o zajímavé a někdy opravdu luxusní ceny, takže teď už jen stačí zkusit štěstí. Pravidelně každý měsíc vám také přinesu tento krátký souhrn s ohlédnutím a zajímavostmi.

Užijte si září!