V říjnu nás pravděpodobně čeká první škrabání okýnek u auta, časná vlna chřipkové epidemie a kvůli začátku semestru i MHD praskající ve švech.

  • Když ale fakt chci, napadne mě překvapivě hodně příjemných věcí, na které se docela těším...

Moje zářijová rekapitulace

Babí léto v redakci

Pojem babí léto mi přijde sám o sobě zajímavý. Vystihuje totiž ty otravné vlající pavučiny, které se vám lepí na obličej na každém kroku, stejně jako to, že je ráno kosa k zbláznění a odpoledne byste šla nejraději z práce ve spodním prádle, protože je 30 stupňů.

V redakci pro vás píšeme hlavně o vztazích, protože to máte, jak se zdá, úplně nejradši. Za zmínku stojí třeba článek na téma jak by vlastě měl vypadat váš pan božský. Na Facebooku jste překvapivě byly toho názoru, že ať je takový, nebo makový, musí si rozhodně holit podpaží! Chápu, jedná se o reakci na zvolenou ilustrační fotku, krásného, nicměně žiletkou nedotčeného pána. Ale dámy, s takovou se těm chlapům nedivte, že nás někdy neberou moc vážně ;-)
Z oblasti sexu vám přinášíme třeba sondu do mužské duše v článku 7 chyb, které ženy v posteli dělají a muži je nesnáší, pozadu nejsme ale ani s kosmetikou, nechybí nutné "letně babí" tipy na knížky a mnoho a mnoho dalšího...

Čím jsem se v září pobavila

Na některém z mnoha televizních programů zase opakují Přátele a já mám vždycky radost, když se zrovna trefím, a ve správný čas přepnu kanál. Tenhle seriál je prostě nadčasový, hrozně milý a kdykoliv ho vidím, musím se smát navzdory tomu, že vím, co kdo řekne a udělá.

Co mě tak trochu vyděsilo

Asi na 14 dní vynechávám své pravidelné hodiny jógy a když pak zase cvičit jdu, druhý den se cítím jako válečný invalida. Mám tak namožené svaly, že mě snad bolí i ušní lalůčky ...

Z čeho jsem měla radost

Potěšilo mě, když jsem viděla první hotovou "kompletní změnu vizáže", kterou vytvořil náš beauty tým. Proměny jsme chtěli již delší dobu vylepšit a myslím, že se to povedlo. Mimo nový účes a profesionální make-up čtenářky získají i cenné informace, jak o sebe pečovat, aby jim nový vzhled vydržel déle než na ten jeden den. Tímto všem děkuji za skvělou práci a vás zvu na Kafe.cz vždy v pátek.

Co mě nadchlo

Nadchla mě představa sebe samé, žijící v rozlehlém domě někde v Provance. Měla bych vlastní vinici, opravdický krb a vyráběla bych 3 roky zrající sýr Gouda... Hmmm, to by se mi líbilo.

5 věcí, na které se těším v říjnu

  • Těším se, jak nacpu do odštěvňovače letošní jablka ze zahrady a pak si vychutnám ten dokonale lahodný a mega zdravý koktejl vitamínů a minerálů. Už teď se cítím zdravěji!
  • Těším se, jak si po vzoru Pařížanek ráno natřu na rty rudou rtěnku, obléknu vlněné pončo a vyrazím do nějakého toho francouzkého pekařství. Tam si koupím kafe do papírového kelímku s víčkem a croasant. A pozor, vůbec si nebudu vyčítat, že jsem za snídani utratila 2 stovky!
  • Těším se, až půjdu na nákup svíček, povlaků na polštářky a všech těch drobností, které vždycky na podzim pořizuju, protože dokážou udělat útulnou atmosféru, kterou právě teď člověk k smrti potřebuje.
  • Těším se, až se doma začne topit a já nebudu muset sedět u seriálu v termo prádle, pod dekou a s ohřívací láhví.
  • Těším se, že si letos v říjnu pořídím opravdu krásnou (a praktickou) kabelku, která se bude hodit dočista ke všemu a klíče v ní vydrží tam, kam je uložím (takže konec večernímu přehrabování se ve tmě před brankou, tlumeným nadávkám a následnému vysypání obsahu tašky na kapotu auta).

A na co se těšíte vy? Pište, hořím zvědavostí.

Na čem teď usilovně "makám"

Spolu s kolegyněmi Míšou a Gábinou pro vás chystáme moc krásnou věc na předvánoční čas. Nemůžu zatím nic bližšího říct, ale prozradím, že na vás bude čekat spousta vánoční zábavy a báječných cen.

Nechte se inspirovat

Knížka, které se mi líbila

Na tohle podzimní období se skvěle hodí knížka, kterou mi před časem doporučila kamarádka Jana. Jmenuje se Má sestřenka Ráchel a je od autorky Daphne du Maurier. Těšit se můžete na čtení plné citu a tajemství, s atmosférou, která vás prostě dostane.

Co vám doporučím na kafe.cz

Podle mého názoru není na světě žena, která by nechtěla na prstě nosit zářivý diamant. A protože málokterá dáma (či pán) jsou za něj ochotni utratit plných 100 tisíc, a já se jim nedivím, máme tu pro vás jeden výměnou za esemesku + trochu štěstí.

A co je u nás nového?

Kafe.cz má od září novou "sestru". Je jí web www.story.cz, který mluví o celebritách i s celebritami. Líbí se nám na něm, že nechce jít cestou bulváru a život VIP se čtenářům snaží přiblížit přátelským způsobem.

Užijte si říjen!