Osvěžení pleti

Svěží a zářící pleť je ten nejdůležitější základ. Proto nezapomeňte ani ráno na odstranění nečistot, které na pleti během noci ulpěly. Aby byla vaše ranní očista co nejrychlejší, využijte čisticí pleťové ubrousky. Ty v jednom kroku odstraní zbytky make-upu a zároveň pleť hydratují.

Make-up za pár minut

Využijte vašeho bronzového prázdninového opálení. Po skončení léta nezatěžujte pleť těžkými hutnými make-upy, ty si schovejte pro bledou zimní tvář. Stačit vám budou lehké BB či CC krémy, ty zároveň často obsahující sluneční filtry, které se díky stále zářícímu sluníčku budou hodit i tehdy, když pominou horké letní dny. Na rty i tváře využijte multifunkční líčidla 2 v 1. Jemnou korálovou či růžovou barvu prsty vklepejte do rtů i tváří a rázem budete vypadat jako po vydatném osmihodinovém spánku. Pak už stačí jen nanést několik vrstev řasenky a hurá na účes!

Zkroťte své neposlušné vlasy

Pokud se o to, aby vaše vlasy vypadaly jako z přehlídkových mol, nepostará moře, není nic jednoduššího, než si vypomoci sama. Pokud si nechcete vlasy vázat do nudného ohonu, ale představa třičtvrtěhodinové ranní úpravy vás děsí, budou se vám hodit následující triky. Osvědčenou klasikou zůstává rotační kartáč. Ten dodá objem i majitelkám zplihlých jemných vlasů. Výhodou je, že vám kadeře nejen vytvaruje, ale také vysuší, takže ušetříte drahocenné minuty. Pokud chcete něco extra netradičního, nadchne vás například copánkovač, který vytvoří originální cop na mnoho způsobů během chvilky. A pokud dáváte přednost klasice v podobně romantických vln, zkuste automatickou kulmu na vlasy, která natočí prameny za pár sekund. Je mnoho způsobů, jak mít účes jako z časopisů s vynaložením minimální námahy. Díky revolučním přístrojům to zvládnete i vy!

Pohodlný, ale přesto šik outfit

Ať je léto, nebo zima, jsou určité základní kousky, které by ve vašem šatníku neměly chybět. Kromě úzkých modrých džín by měla každá žena vlastnit pohodlnou lehkou bílou košili. Ta se dá nosit celoročně stejně jako kvalitní pruhované námořnické tričko, které dodá každému oufitu šmrnc. Na začátku podzimu využijete na romantické večerní procházky sexy koženou bundičku a přes den ji můžete vystřídat za džínovou klasiku. Tyto kousky nikdy nevyjdou z módy a investice do nich se určitě vyplatí.

Vlasoví pomocníci od značky BaByliss jsou šik a šetří váš čas

Revoluční kulma Curl Secret C1100E
Curl Secret pracuje na principu sevření pramenu vlasů do kleští, které disponují natáčecí částí. Pramen vlasů je po jeho nahřátí a semknutí vtažen keramickou smyčkou dovnitř, kde je natočen. Délku ohřevu si můžete nastavit na 8, 10 a 12 sekund. Po zvukovém signálu stačí kleště uvolnit. Během několika vteřin je pramen zvlněn podle nastavené intenzity přímo na kleštích. Samozřejmá je regulace teploty nahřátí v rozmezí od 210 °C do 230 °C a velmi rychlý ohřev, který zaručí bleskové a dokonalé výsledky. Kulma navíc disponuje funkcí ionizace, která zajistí lesklejší a jemnější vlasy. Cena produktu je 3 690 Kč.

Copánkovač Twist Secret TW1000E
Automatizovaný copánkovač Twist Secret TW1000E je revoluční novinkou francouzské značky BaByliss. Pomůže vám vytvořit originální cop na mnoho způsobů během chvilky. Díky dvojitému směru rotace dokáže Twist Secret vytvářet i složitější vzory zapletených vlasů a tak přidá vašemu účesu kýžený šmrnc. Pohyblivé pinzety se postarají o snadné uchycení a splétání vlasů po směru hodinových ručiček. Rotační hlava pak zajistí plně automatické splétání pramenů v opačném směru. Komfortní úpravu zajišťuje ergonomický tvar copánkovače. Množství účesů, které lze vytvořit, je nepřeberné. Cena produktu je 1 090 Kč.

Rotační kartáč AS570E pozná podle pohybu ruky, na kterou stranu si budete natáčet vlasy
Už žádné zplihlé vlasy! Novinka na trhu rotační kartáč AS570E od značky BaByliss funguje na principu automatického otáčení kartáče, se kterým při výkonu 1 000 W dosáhnete ve velmi krátkém čase nejen rychlého vysušení vlasů, ale zároveň i perfektního stylingu. Úpravu vlasů vám také výrazně zkrátí možnost volby mezi dvěma rychlostmi otáčení kartáče. Stejně tak je na vás výběr ze dvou teplotních variant, aby vaše vlasy měly tu optimální péči. Celý proces zjednodušuje i intuitivní SMART rotační systém, který pouhým pohybem ruky určí směr otáčení doleva či doprava. Díky funkci studeného vzduchu bude váš účes zafixovaný a ionizace zajistí, že vlasy budou hladší a lesklejší. Kartáčem generované ionty neutralizují statickou elektřinu, takže nekontrolovatelný bude jen efekt vašich dokonale upravených vlasů. Cena produktu je 2 590 Kč.

Multistyler Babyliss MS21E je vhodný na všechny typy účesů
Ať už si ráda vlasy žehlíte, krepatíte nebo si vytváříte vlny, nemusíte si koupelnu zacpávat spoustou pomocníků na úpravu vlasů. Dnes vám stačí již jeden multistyler, u kterého si jen vyměníte nástavce podle preference účesu. V případě nasazení rovných ploch budete mít vlasy hladce vyžehlené. Krepovací nástavec a plochy na větší vlny vám zase vytvoří sexy rozevlátý účes. Tento všestranný pomocník také disponuje dvěma kulmami o velikosti 19 mm a 32 mm nebo dvěma nástavci. Prvním je 16mm kulatý kartáč a druhým je 16mm spirálovitý nástavec. Maximální teplota multistyleru je 170 oC. Unikátní design tohoto multistyleru tkví v jeho saténovém povrchu. Cena produktu je 1 049 Kč.