Pondělí

Osmiletá Shiloh Pepin se narodila se syndromem mořské panny. Jedná se o velmi vzácnou vrozenou vadu, která má za následek spojení nohou. Nenechte si ujít pokračování tohoto neuvěřitelného příběhu. Druhou část britského dokumentu Malá mořská panna 2 sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Sledujte osudy šesti lidí, kteří jsou propojeni rodinnými, mileneckými a pracovními vztahy. Každý díl kopíruje jeden den v životě postav, kdy se jejich osudy zajímavě protnou. Ve slovenském seriálu Nikdy neříkej nikdy se představí mimo jiné Aňa Geislerová. Dvanáctou epizodu si nenechte ujít v devět hodin večer.

Madonna na Barrandově. Poznejte neobyčejný svět celebrit. Hvězdy, jak je neznáte! Zjistěte, co prominenti skrývají a čím se naopak chlubí. Nový life-style magazín Prominenti moderuje Jitka Asterová. Nenechte si ho deset minut před desátou hodinou večerní ujít.

Evropskými metropolemi vás provedou populární osobnosti, které mají k danému místu osobní vztah. Poznáte luxusní hotely i obyčejný život. Ve čtvrté epizodě českého cestopisného dokumentu Hvězdy na cestách vás Yvonne Přenosilová, Miroslav Macek a Barbora Nesvadbová provedou Mnichovem. Tip TV Barrandov sledujte od půl jedenácté.

Úterý

Bud Spencer a Terence Hill jsou na stopě 20 milionů dolarů, které byly před několika lety ukradeny při vloupání. Chybět při tom samozřejmě nebudou tvrdé pěsti jednoho a mazanost toho druhého. Italskou komedii Superpolicajti z Miami sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Tři hosté v talkshow Martina Dejdara a Kateřiny Hrachovcové. Vždy se můžete těšit na velmi známou osobnost, na zajímavou osobnost a hosta z řad diváků. Překvapením pořadu budou neznámá videa ze života slavných. Kabaretní talkshow Mazec sledujte deset minut před desátou hodinou večerní.

Středa

Nejnebezpečnější had je ten, který vás kousne. Tímto heslem se řídí dobrodruh Brady Barr. Ten cestuje po světě, aby zjistil, který had představuje pro člověka největší hrozbu. První epizodu druhé série britského dokumentu Nebezpečná setkání II sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Sladký život dospělých může být pořádně trpký. To poznává šestice čerstvých vysokoškoláků. V českém televizním seriálu ze studentského života Bylo nás šest se představí Martin Zounar, Ivana Chýlková a další. Pátou epizodu si nenechte ujít pět minut po deváté hodině večerní.

Na ostrově poblíž Seattlu bylo před sedmi lety spácháno sedm vražd. Právě na tomto ostrově plánují Henry a Trish svou svatbu. Pozvou si spoustu přátel a celou rodinu, ale tragické události se po sedmi letech vracejí. Postupně začínají lidé umírat a někdo musí být vrahem. Dvanáctý díl amerického mystery seriálu Ostrov smrti sledujte pět minut po desáté hodině večerní.

Čtvrtek

Píší se 60. léta a mezi západem a východem zuří „Studená válka“. Šéf britské kontrarozvědky je nařčen z konvertování do KGB. Pátrání jeho oddané ženy vede do Sovětského svazu. Americký film Kontrarozvědka se Sharon Stone v hlavní roli sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Být chudým aristokratem žijícím ve zchátralé tvrzi není jistě nic příjemného. Veselá parta kolem Ivana Mládka i tak nešetří humorem. Rodina Cyranů se po dvou letech šťastně vrací do svého zámku. Dědictví ovšem stačilo pouze na odkoupení jeho poloviny. Z ostrova se tak stává poloostrov. Dvanáctý díl úspěšné konverzační komedie Cyranův poloostrov sledujte od 21:55. V druhé polovině zámku byla zřízena kafilérie.

Pierre Richard malým zázrakem dostudoval architekturu. Všechny domy, které postavil, dostihla zkáza. Zhrzen životem se snaží spáchat sebevraždu. To se mu ovšem také nedaří. Francouzskou komedii Život plný malérů sledujte ve 22:35.

Pátek

České filmové pátky budou v následujících týdnech patřit seriálu Dynastie Nováků. Staří známý se vracejí na televizní obrazovky. Uvidíte J. Kemra, R. Brzobohatého, H. Maciuchovou, J. Hanzlíka a další. Začátek první epizody od 20:05.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými a to v 50. jubilejním vydání. Sledujte Politickou střelnici od 21:00.

Páteční noc pokračuje dalším českým snímkem. Tři sympatičtí třicátníci si užívají života plnými doušky. Neuvědomují si žádná rizika…dokud mezi ně nevstoupí smrtelná choroba. Začátek filmu Kopytem sem, kopytem tam je ve 21:40.

Sobota

Sobotní ráno bude v následujících týdnech patřit cestě do pravěku. S využitím nejmodernější vědy a výzkumu se vydáme po stopách pravěkých predátorů. Dnes se podíváme za pravěkou šelmu Hyaenodona. Začátek dokumentu Prehistoričtí lovci je od 08:20.

Sobotní večer bude patřit Halině Pawlovské a vašemu kulinářskému umění. Dvě mužstva a tři mlsné jazyky porotců sledujte na Barrandově. V porotě usednou N. Konvalinková, I. Šmoldas a šéfkuchař Milan Hořejš. Obstojí před nimi Vaše recepty z drůbežích jater? Uvidíte od 20:05 v nové show Prostři pro tři.

Noc bude na Barrandově v hollywoodském duchu. Johny Depp ve filmu inspirovaném životem autora knihy o Peteru Panovi. Příběh Hledání Země Nezemě je plný fantazie a emocí. Začátek od 21:15 na Barrandově.

Neděle

Nedělní ráno nás zavede na nejkrásnější, ale nejnebezpečnější pláže světa. Uvidíme záchranu lidí po napadení žralokem. Sledujte vynikající Britský dokument Když žralok útočí od 08:25 na TV Barrandov.

Nedělní odpoledne bude i tento týden českému filmu. Rozhlasový hlasatel stále nemůže najít tu pravou. Starý vinař ztratí dům, holuby i svou úrodu z Vinohradu. Jedinou radostí v jeho životě zůstává vnuk, kterému se snaží předat životní zkušenosti. Sledujte melancholicky laděný snímek Vinobraní od 15:30.

Nedělní večer bude patřit dalšímu příběhu inspirovanému skutečnou životní událostí. Drsňák Eddie byl propuštěn po deseti letech z vězení. Vůbec se nepolepšil a tak hned po propuštění unese auto se dvěma dívkami. Podaří se jim přežít nebo je čeká krutý osud? Sledujte ve filmu Hodiny beznaděje od 20:05 na Barrandově.

Nedělní noc bude i následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnes nás čeká epizoda Rukojmí z Bella Vista od 21:45. Sledujte, jak se z obyčejné vraždy stane promyšlená sabotáž.

Více informací na www.barrandov.tv