Japonský koláč jen ze tří ingrediencí je vláčný a zvládne jej i začátečník
-
closeinfoYoutube.com
Opravdu budete potřebovat jen 3 ingredience: 3 celá vajíčka, 120 g tvarohu a 120 g bílé čokolády.
-
closeinfoYoutube.com
Oddělte bílky od žloutků.
-
closeinfoYoutube.com
Bílky uložte na chvíli do chladu.
-
closeinfoYoutube.com
Troubu předehřejte na 170 stupňů.
-
closeinfoYoutube.com
Čokoládu rozdělte na dílky a rozpusťte ve vodní lázni nebo v mikrovlnce.
-
closeinfoYoutube.com
Z bílků vyšlehejte tuhy sníh.
-
closeinfoYoutube.com
Smíchejte tvaroh s čokoládou a žloutky.
-
closeinfoYoutube.com
Opatrně vmíchejte také sníh.
-
closeinfoYoutube.com
Malou formu vyložte pečícím papírem.
-
closeinfoYoutube.com
Po nalití těsta s formou trochu zatřeste.
-
closeinfoYoutube.com
Formu dejte na plech a zalijte horkou vodou, to zaručí vláčnost těsta.
-
closeinfoYoutube.com
A teď se vším šup do trouby. Pečte na 170 stupňů asi 15 minut.
-
closeinfoYoutube.com
Po uplynutí času pootevřete troubu a nechte v ní koláč ještě dalších 15 minut dojít.
-
closeinfoYoutube.com
Po vychladnutí můžete krájet.
-
closeinfoYoutube.com
Dobrou chuť!