Desire

V prodeji od 9. prosince

Michelle Celmerová

Pohádkové Vánoce

919

K 12/11

Zdálo se, že mezi vědkyní Olivií a princem Aaronem zeje nepřekonatelná propast. Olivie, která jako sirotek vyrůstala v pěstounských rodinách, a princ, který měl vše, na co si jen vzpomněl, to byl opravdu nesourodý pár. Olivie si byla vědoma všech překážek mezi nimi a ani si netroufala o svém princi snít. Ovšem o Vánocích se dějí mnohé zázraky a je také jeden čekal…

Desire Duo

V prodeji od 9. prosince

920

O 12/11

Jan Colleyová

Zásnuby ve Vídni

Aby uklidnila těžce nemocného otce a předešla rodinné hysterii, Jasmine se naoko zasnoubila s Adamem Thornem. Avšak pro bohatého podnikatele to byla jen příležitost, jak si zhojit zraněnou pýchu, pomstít se a ještě z celé situace mít finanční prospěch. Události se ale vyvíjely úplně jinak, než oba předpokládali…

Day Leclaireová

Domov pro Isabellu

Úspěšný miliardář Jack Mason se musel nečekaně ujmout adoptivní dcery své zesnulé sestry, pětileté Isabelly. Pro holčičku, která prošla těžkým obdobím, hledal vhodnou chůvu. Výběrovým řízením vyšla jako vítězka Annalise, mladá učitelka. V té době Jack netušil, že si vybral i svou budoucí partnerku…

(5. díl minisérie Potomci milionářů)

921

L 12/11

Yvonne Lindsayová, Kasey Michaelsová

Dohoda o manželství, Zvláštní dar

Gwen je zoufalá, protože jí hrozí, že přijde o domov. Proto souhlasí, že se provdá za významného obchodníka Declana Knighta, který jí nabídl záruky, že jí její dům zůstane. I jeho vedou ke svatbě jiné důvody než láska. Může však obchodní ujednání fungovat, když to mezi nimi tolik jiskří?
(2. díl minisérie Magnáti z Nového Zélandu)

Atraktivního a mediálně známého boháče Sama ženy neustále obletují, ale on pak pozná výjimečnou mladou dekoratérku Paige. Jeho skeptický pohled na lidské povahy a vztahy se díky ní povážlivě mění. Začne vidět lidi jinak a prožije konečně poprvé v životě opravdovou lásku?
(Poslední díl minisérie Tajemný mecenáš)

Romance

V prodeji od 25. listopadu

Cara Colterová

Svátky s Cesmínou

951

A 12/11

Strážník Brody má spoustu důvodů, proč nemá rád Vánoce. A to mu musela padnout do oka zrovna Lila, která je těmito svátky naprosto posedlá. Ještě že je jeho srdce tak zatvrzelé, že jejímu kouzlu dokáže lehce odolat!
Když je sněhová vánice uvězní v opuštěném srubu, má Lila konečně příležitost přesvědčit Brodyho, že polibek pod jmelím je tou nejlepší příležitostí, jak začít nový život – život plný radosti, lásky a porozumění.

Romance Duo

V prodeji od 25. listopadu

952

T 12/11

Caroline Andersonová

Neuvěřitelný zázrak

Když Jake odjížděl na vánoční svátky na hory, netušil, co všechno se může stát. Nejenže ho málem smetla lavina a on se musel předčasně vrátit domů, ale navíc ve svém domě našel neznámou ženu se třemi dětmi! Amelia má však zvláštní kouzlo, které Jakea přitahuje… Podaří se jí ho přesvědčit, aby u něj mohla zůstat alespoň do Nového roku?

Melissa McCloneová

Magické kouzlo Vánoc

Carla Vánoce neslaví už šest let – od té doby, kdy tragicky zahynuli její snoubenec a bratr. Letos se však její dávný přítel Jake, který ji tajně miluje, rozhodne, že tohle už musí skončit. Pozve ji na vánoční vyjížďku na saních a Carlino srdce začíná pomalu jihnout…

Sladký život

V prodeji od 2. prosince

Kate Hewittová

Svatba v království

227

X 12/11

Američanka Phoebe by o rodině bývalého manžela nejraději už v životě neslyšela! Jenomže to příbuzenstvo není jen tak ledajaké: jde o mocný panovnický rod ostrovního království Amarnes. Po šesti letech od chvíle, kdy se Phoebe s manželem rozešla, se u ní náhle objeví jeho bratranec Leo. Muž, který se pokoušel před lety její manželství zmařit, muž, který nyní usiluje o ni a o jejího syna, muž, který se zdá být jejím jediným přítelem…

Kim Lawrenceová

Vyvolená vládkyně

228

Y 12/11

Zantarskému korunnímu princi Rafiqovi lékař oznámil, že ho čeká jen šest měsíců života. Pro Rafiqa to ale znamená, že musí najít někoho, kdo se ujme jeho povinností – vstoupit s pouštním královstvím do nového tisíciletí. Jeho vlastní bratr Hakim je pro to totiž příliš slabý!

Anglická učitelka Gabby v Zantaře rozhodně nikdy být nechtěla! Musela se tam ale vypravit, aby zachránila svého neodpovědného bratra. Setkání s Gabby vnukne Rafiqovi myšlenku: Co kdyby se rázná Gabby stala Hakimovou nevěstou a budoucí královnou?

Sladký život Duo

V prodeji od 2. prosince

81

J 12/11

Sabrina Philipsová

Paleta lásky

Když po aukci zmizí dva obrazy slavného malíře Rénarda kdesi v soukromé sbírce, sen anglické restaurátorky Cally – podílet se na jejich opravě – se zhroutí. Nečekaně se jí ale ozve záhadný Leon – nový majitel obrazů a současně vládce středomořského knížectví Montéz!
Leonovi nejde zdaleka jenom o to, aby se obrazům dostalo zasloužené péče. Přestože si o Cally myslí, že je povrchní a vypočítavá, nikterak se nebrání touze, kterou k ní cítí…

Anne Matherová

Štěstí čeká v Riu

Jiskra, která přeskočí mezi brazilským obchodníkem Alejandrem a anglickou novinářkou Isobel, se promění v požár! A spáleniště, které po něm zbylo, ani pro jednoho nikdy nezarostlo novou trávou… Dostanou po třech letech, když se v Riu znovu setkají, příležitost napravit, co pokazili?

Historická romance

V prodeji od 25. listopadu

Laurie Kingeryová

Dědička

330

W 12/11

Delia Kellerová z Texasu právě pohřbila dědečka, s nímž žila sedm let - od chvíle, kdy ji k němu dovezl otec toužící utéct před smrtí své ženy a hledat stříbro. Den po pohřbu zjišťuje, že i její otec, jehož od jeho odjezdu neviděla, zemřel. Zprávu o jeho smrti a o tom, že se mu skutečně podařilo nalézt zásoby stříbra, jí přiváží Jude Tucker spolu s šekem, který pro chudou dívku bez domova znamená více než pohádkové bohatství…

Janet Tronstadová

Jak najít lásku

331

Z 12/11

Elizabetha O‘Brianová se ocitla v tragické situaci – cestou za novým domovem jí na horečnaté onemocnění zemřel manžel i malá dceruška. Na smrt se připravuje i ona, ale namísto toho ji o ruku požádá Jack Hargrove, který dostal od bratra na starost dvě dcery, napůl indiánky.
Když si Elizabetha uvědomí, že skutečně nezemře, a v novém, rodícím se městě nikoho jiného nezná, souhlasí se sňatkem, ovšem s podmínkou, že manžela opustí hned poté, až ji malé miminko už nebude potřebovat.

Kolekce Na Vánoce

V prodeji od 25. listopadu

464 stran

139 Kč – 115 Kč
4

U 12/11

Brenda Novaková

Prohry a vítězství

Gabe byl muž, který měl všechno: inteligenci, přitažlivost, talent a bohatství. Stačila však chvilka nepozornosti a autonehoda jeho život od základů změnila. Hannah, která nehodu zapříčinila, naštěstí vyvázla bez zranění, ale výčitek svědomí se zbavit nedokázala. Přesto ji Gabe neuvěřitelně přitahuje. Může se zamilovat do muže, který jí možná nikdy neodpustí?

Roz Denny Foxová

Víc než vzpomínky

Od chvíle, kdy Garretova snoubenka Colleen záhadně zmizela, uplynulo už sedm let. A teď se najednou znovu objevila, avšak ze své minulosti si nepamatuje vůbec nic. Pomůže jí navrátit paměť, když s ní Garret navštíví všechna místa, která dřív tak milovali? Vzpomene si Colleen na lásku, kterou svého snoubence zahrnovala?

ROMÁNY

Alex Kava

Absolutní zlo

Na předplatné 239 Kč ( běžná cena 289 Kč)

384 stran

Když v ospalém městečku Platte dojde k brutální vraždě, policie je v koncích. Stopy jasně vedou k muži, který už byl za podobné činy stíhán, odsouzen… a popraven. Snaží se někdo napodobit styl předchozích vražd? Nebo je skutečný vrah stále na svobodě? Šerif Nick Morelli cítí, že takto závažný případ bude vyžadovat přítomnost specialisty FBI, a povolá agentku Maggii O´Dellovou…

Nora Robertsová

Vítěz bere vše

Na předplatné 219 Kč ( běžná cena 219 Kč)

384 stran

Pravidla hry

Brooke žila dlouho nezávislým životem s vlastními pravidly. Když však potkává baseballovou hvězdu Parkse, s nímž má natočit reklamní spoty, poznává, že ve skutečné lásce vládnou docela jiná pravidla…

Vítězství srdce

Foxy od dětství zbožňovala a i nesnášela okouzlujícího a bohatého Lance. Když se s ním po letech setkává v nebezpečném a vzrušujícím světě automobilových závodů, začne to mezi nimi jiskřit. Ale v tomto prostředí nic nemůže být jednoduché, ani láska ne!

Special Na přání

181 G 12/11

V prodeji od 16. prosince

DVOJÍ ÚSMĚV

Rebecca Wintersová:

Nevěsta pro prince

Nicco Tescotti je pohledný Ital urozeného původu a potřebuje se oženit jen proto, aby dostál svým povinnostem. Ve skutečnosti ale ještě nenašel ženu svého srdce. Když v soutěži získá nevěstu, nečekaně se ve hře ocitne druhá kandidátka – dvojče. Která z nich doprovodí Nicca k oltáři?

Vynucené manželství

Zapřísáhlý starý mládenec a donchuán Riley měl kolem sebe vždy dost okouzlujících krásek, které mu zobaly z ruky… Ale jediná žena, která odmítla jeho pozvání na večeři, byla oslnivá hollywoodská herečka Ann Lassiterová. Přesto se později nečekaně setkali v Itálii a shodou neuvěřitelných náhod se ocitli před oltářem!

Special Na přání

182 H 12/11

HOST NA SVÁTKY

Carolyn Greeneová

Manžel k Vánocům

Pro Tuckera Maddocka nejsou Vánoce zrovna nejoblíbenějším obdobím roku, a tak není divu, že je chce strávit sám v ústraní. Vrací se do míst svého mládí a setkává se s velmi přátelskou a rozvětvenou rodinou. Ale objevuje se před ním jeden problém - přitažlivá Ruth Marshová, která se mu pomalu, ale jistě dostává pod kůži!

Carole Mortimerová

Noc zázraků

Když sněhová vánice přinutila svobodnou matku Meg strávit noc na opuštěném srubu s podivínským a tajemným Jedem, netušila, co všechno se v jejím životě změní… Z Jeda se vyklubal slavný spisovatel, kterému se podařilo začít rozplétat tajemství, jež ničilo životy Meg, její sestry, jejich rodičů… A i díky jemu – a kouzlu Vánoc – mohla být letitá kletba zlomena…