Když jsem ve svých jednačtyřiceti letech zjistila, že jsem těhotná, byla jsem štěstím bez sebe. Už jsem nedoufala, že se ten zázrak stane,“ vzpomíná na období, kdy se pomalu smiřovala s tím, že jí bude mateřství odepřeno.

Její vymodlené Nahle už byly dva roky, ovšem zda dítě zůstane v její péči, je ve hvězdách. Herečka se totiž s otcem holčičky, kanadským modelem Gabrielem Aubrym (35) rozešla a nyní se oba rodiče dohadují, u kterého z nich by bylo malé lépe.

Gabriel je zastánce větší volnosti ve výchově, Halle si potrpí na pořádek a určitou dávku disciplíny, ovšem na druhou stranu chce vozit dcerku s sebou na natáčení, například nyní do Afriky. To se zase nelíbí tatínkovi.

Kdepak ten pravý

Halle a Gabriel patřili v posledních čtyřech letech k ostře sledovaným párům především díky svému zevnějšku. Ona byla v tu dobu prohlášena za Nejvíc sexy ženu planety, on pracoval jako model pro prestižní značky. Seznámili se při focení reklamní kampaně pro Versaceho, jehož tváří se Halle stala v roce 2006.

„Konečně se mi splnil sen mít rodinu, na niž jsem pyšná. Cítím, že jsem konečně našla toho pravého,“ pouštěla ještě počátkem tohoto roku odvážná slova do světa. Jenže pak se láska zhroutila jako domeček z karet a nastala tvrdá realita.

V momentě, kdy si ujasnila, kým je, začal její život plynout klidnějším a vyrovnanějším tempem. Těžko však říct, nakolik klidná a vyrovnaná je právě teď při natáčení nového thrilleru Dark Tide. Ztvárňuje v něm instruktorku potápějící se mezi nebezpečné bílé žraloky. Snímek vzniká u břehů Jihoafrické republiky, kam herečka musela na tři měsíce odcestovat. Můžeme se těšit, že jejím mužským partnerem bude francouzský hezoun Olivier Martinez.

Bond byl vrchol

Je nadmíru jasné, že se v novém filmu herečka objeví v bikinách, takže bude mít znovu příležitost předvést své dokonalé křivky, jimiž oslnila mužské publikum už jako děvče agenta Jejího Veličenstva. Halle dodnes ráda vzpomíná na obrovské dobrodružství, kterým prý bylo celé natáčení jubilejní 20. bondovky Dnes neumírej. Přiznává se i k tomu, že tato postava patří k jejím nejoblíbenějším.

„Opravdu jsme si to tenkrát užili. Líbila se mi především změna, že Bondovy dívky přestaly být jakýsi erotický doplněk nezničitelného hrdiny. Jsou to ženy, které mění svět,“ podotýká představitelka Jinx.

Halle dnes točí jeden film za rok a snaží se spravedlivě rozdělit svůj čas mezi práci a obě dcery. Zároveň tvrdí, že by si velmi přála nalézt v soukromí trochu klidu. Přes všechnu nepřízeň osudu na muže prý nezanevřela, zastává ovšem názor, že nemá smysl udržovat skomírající vztah jen kvůli dětem. „Lásky se nezříkám, věřím, že mi ji časem osud zase dopřeje. Jistě však vím, že už mě nikdo nedostane k oltáři. Manželství je pro mě uzavřená kapitola,“ dušuje se.