Grammy jsou totiž vyhlášené tím, že sice jde o hudební událost, ale také o přehlídku těch nejzajímavějších modelů. Hvězdy z hudební branže bývají zřejmě více odvážné při výběru módních kreací. Oproti tomu předávání filmových cen Oscarů či Zlatých glóbů bývá spíše usedlejší. Inu, posuďte sami.

Taylor Swift

Pětadvacetiletá zpěvačka by se klidně mohla prosadit i na přehlídkovém mole. Její vzhled by jistě prošel i těmi nejpřísnějšími měřítky. Taylor na Grammy oblékla róbu od Ellie Saab, ke které zvolila krásné boty v kontrastní barvě. Výsledek je přímo dokonalý, což je ale zpěvačce často vytýkáno. Nepůsobí prý přirozeně a měla by se občas uvolnit.

Kim Kardashian

Už na první pohled je patrné, že "selfiemaniačce" model z dílny slovutného Gaultiera nesedí. Kim se v županu ztrácí, rukávy jí jsou dlouhé, díky nabírání nevynikne její vosí pas... Škoda, jindy to reality hvězda umí mnohem lépe. Je možné, že si byla vědoma špatného výběru šatů, tak se to snažila alespoň na poslední chvíli zachránit radikálním zkrácením vlasů. Nový účes měl zřejmě odpoutat pozornost od outfitu, ale kdo ví...

Rihanna

V šestadvaceti letech toho tato kráska stihla už mnoho. Mimo jiné vystřídala bezpočet vizáží, které byly více či méně povedené a tím pádem více či méně slušivé. Na předávání hudebních cen na sebe strhla téměř veškerou pozornost. Její model, jenž má na svědomí Ital Giambattista Valli, nešlo přehlédnout. Ohromné růžové šaty vypadaly na drobné zpěvačce skvostně. Model byl sám o sobě natolik výrazný, že Rihanna zvolila takzvané nahé líčení a nevzala si ani žádné šperky, aby nechala vyniknout své róbě.

Jane Fonda

Tato sedmasedmdesátiletá matadorka se předvedla v modelu Balmain, který nechal vyniknout jejím záviděníhodným křivkám. Její pravidelným cvičením vydřenou postavu by jí mohly závidět mnohé o generace mladší ženy. Zelený overal herečce padl jako ulitý, jen zlí jazykové tvrdí, že si zlatý závěs oblékla špatně. Správně by měl být zastrčený dovnitř. Je ale možné, že má jen Jane svou hlavu a do ničeho si nenechá mluvit.

Joy Villa

Snad opravdu každý rok se na předávání hudebních cen objeví slávychtivá začínající hvězdička, která pro zviditelnění udělá cokoliv. Letos "padl los" na herečku a zpěvačku v jednom, která si říká Joy Villa. Ta si pod oranžovou plastovou síť oblékla jen tanga a nazula střevíce. Zajímalo by nás, jak moc pohodlné bylo v šatech strávit několik hodin vsedě při samotném ceremoniálu...