Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Tentokrát probereme milostný románek známého moderátora.

Láska na zapřenou

O vztahu modelky Gábiny Dvořákové a známého moderátora Leoše Mareše se v médiích píše už skoro rok a půl. Když si připočteme nějaký ten týden, než se taková věc prolákne, řekněme, že trvá bezmála dva roky. Leoš se ke Gábině ale stále veřejně nepřiznal, přestože se už rozešel s manželkou Monikou, s níž má dvě děti. Na nedávný pražský koncert skupiny Black Eyed Peas přišli sice ti dva společně (ještě s několika kamarády), ale Leoš šel pořád dva kroky před Gábinou a tvářil se nevšímavě. Pár dnů na to je sice paparazzi nachytali, jak se líbají na ulici, ale zase bylo ticho po pěšině. A tak se ujala slova Gábina...

Tah je na Marešovi

V průběhu několika dní poskytla dva rozhovory do bulvárních deníků na stejné téma. Už ji nebaví, že ji Leoš zapírá, a touží po normálním vztahu, v němž se nebude muset schovávat. Jak pochopitelné! Každá ženská přece chce svůj vztah s mužem nějak legitimizovat, pokud tedy nejde o oboustranně dohodnutý románek na zapřenou nebo na jednu noc. A to, jak se zdá, není... Bohužel, muži to mají naopak! Jak krásně říká Daniela Kolářová ve filmu Vratné lahve, doktor Plzák chlapům vtloukl do hlavy heslo: Zatloukat, zatloukat a zase zatloukat! Každý by ale měl znát míru. Mareš, který už se nemůže vymlouvat na ohledy na rodinu, protože už ji de facto rozbil, je svým zapíráním směšný až trapný. Měl by se konečně zachovat jako chlap, pokud mu na Gábině záleží. Co si o tom myslíte vy?