Donutit se někdy k pohybu je nad naše síly. Cvičení vyžaduje pevnou vůli a dostatek motivace. A to nám někdy kvůli starostem s dětmi či pracovnímu vytížení chybí. Chceme si doma sednout a nad ničím nepřemýšlet. A nebo alespoň cvičit rychle a přitom vidět účinky na těle i zdraví.

Odpočívejte aktivně a zesilte!

A to s programem BODYPUMP. Během jedné hodiny (60 min) procvičíte všechny hlavní svalové skupiny a spálíte až 600 kcal. Na skupinové lekci začnete rozehříváním s lehkými vahami, v hlavní části následuje posilování a procvičování svalů a lekci zakončíte dokonalým protáhnutím. Program je vhodný i pro úplné začátečníky.

  • Výhody: zlepšení kondice, vytvarování svalů, zlepšení držení těla

Vybojujte si zdraví a zhubněte!

Energický BODYCOMBAT patří mezi kardio cvičení a setkáte se v něm s různými bojovými uměními. Naučíte se základy karate, boxu, taekwonda, tai-chi a dalších. Spolu s instruktorem a speciální hudbou vytvarujete klíčové svalové partie, spálíte přebytečné kalorie a zhubnete.

  • Výhody: posílení kardiovaskulárního systému, vytvarování problematických partií, zlepšení síly a vytrvalosti

Relaxujte a zpevněte se!

Milujete pomalé styly cvičení jako je jóga, tai-chi nebo pilates? Pak vyzkoušejte BODYBALANCE. Toto cvičení podporuje hlavně zlepšení pružnosti, zpevňuje tělo, ale myslí také na naši mysl a dává prostor pro soustředění. Naučíte se koncentrovat, správně dýchat a tělo dostanete do rovnováhy, která nám často v uspěchaném světě chybí. Lekce se skládá z 45 minut cvičení a 10 minut odpočinku a rozjímání.

  • Výhody: posílení svalů, zlepšení pružnosti a ohebnosti těla, upevnění správného držení těla, snížení úrovně stresu, zlepšení soustředění a pocitu pohody

Kafe.cz zjistilo:

  • Lekce si můžete vyzkoušet třena v klubech Holmes Place po celé České republice.