Eva by se ráda naučila pár jednoduchých metod, které by si lehce osvojila a nadále se cítila stejně dobře a přitažlivě.

Před proměnou...

Na proměnu se Eva od první chvíle těšila. Má ráda změny, nebojí se a je přístupná jakékoliv nové zkušenosti. U kadeřníka už experimentovala několikrát, ale s kratším mikádem je zatím spokojená nejvíce. „Myslím, že je ale zase čas na nějakou změnu. Se střihem jsem spokojená, ale chtěla bych oživit barvu vlasů,“ říká maminka dvou dětí, která pracuje jako fakturantka v německé logistické firmě, kam se vrátila po mateřské dovolené. Práce je pro ni koníčkem a hodlá u ní zůstat i nadále – i přes to, že se prý celý život zajímá o gastronomii a ráda vaří pro širokou rodinu. Volný čas pak využívá k práci na počítači, čtení knih a cestování s rodinou po hradech a zámcích. Oblíbila si také sportovně elegantní módu, takže ráda nakupuje různé módní časopisy, kde sbírá inspiraci pro další nákupy.

Proměňujeme…

Co s vlasy? Nastupuje kadeřník

Eva měla vé jemné vlasy poničené a hrubé, takže proměna od začátku spočívala v kompletní regeneraci. Působením negativních vlivů, jako je třeba dlouhodobé odbarvování, se narušuje přirozený film vlasového vlákna. Vlasy jsou pak hrubé, citlivé a špatně se rozčesávají. Kadeřnice Veronika se proto rozhodla pro tmavý melír se světlými pláty. Vlasové vlákno tak bude ošetřeno a ochráněno bez zatížení a kadeře opět získají od kořínků ke konečkům lehkost a pružnost zároveň.

Pro novou dynamiku, energii a pružnost bylo nutné stříhání, které vlasům navrátilo původní objem.

Pro následnou péči Veronika Evě doporučila hydro-šampóny s maskou, které by vysušeným pramenům průběžně dodávaly pevnost, potřebnou výživu i zdravý lesk.

S vizáží poradí vizážistka

Vizáž: Jana Hotová, salon Unique, značka Payot

Eva má mastnější pleť s drobnými komedomy a problematičtější T-zonou. Jana jí doporučila kombinovat více přípravků, které cíleně působí právě na tyto problematické partie.

Jana nejdříve použila korektor hutnější konsistence a světlé barvy, aby dosáhla co nejlepšího krytí. Obočí pak lehce prokreslila světle hnědou tužkou – čímž ho nepatrně protáhla. Na líčení očí Jana aplikovala odstíny. Na ty Eva sice není moc zvyklá, ale právě stíny jsou pro ni tou pravou volbou. Kombinace zlaté a bílé perleti na horních víčkách vypadala prostě skvěle. A hnědý stín v nádechu kovu a lehká linka, kterou Jana vykreslila kolem očních kontur, pak ještě celý pohled prohloubila. Řasenka postačila tmavě hnědá, aby nerozbíjela něžný vzhled.

Obličeji dominují také rty, proto se Jana nemusela bát výrazného oživení. Rtěnka pastelové barvy vyplnila nejdříve kontury a podtrhla svěží líčení. Zdravíčka do růžova byla podmínkou.

Po proměně...

Líčení – použité přípravky

Vizážistka použila na nalíčení Evy následující přípravky dekorativní kosmetiky PAYOT:

Dlouhotrvající krém Hydration 24
Korektor
Fond de Teint – make-up
Poudre touche finale – hydratační kompaktní pudr
Paupiéres velours – zlaté, hnědé a bílé stíny na oční víčka
Mascara envoutant – hnědá revitalizační řasenka
Payot Noir – tužka na oči
Tvářenka rose
Rtěnka Rouges seduction rose
Konturka na rty

A co na proměnu říkala Eva?

„Po proměně se cítím mnohem lépe.Mám světle hnědý melír, který jsem si vždycky přála. A naučila jsem se i krásně líčit.“

Kosmetika – doporučené přípravky

Vizáž: Jana Hotová, salon Unique, značka Payot
Odličování a čištění pleti: Specifická péče:
  • Jemná a přesto účinná antibakteriální pěna Purement Nettoyant, aby pleť byla čistá každý den.
  • 1 až 2x týdně promasírovat pokožku Masque purifiant, vždy použít peeling Demaquilliant.
Odličovač očí a rtů: Oči ráno a večer:
  • Dvousložkový odličovač 2v1, pro pohodlné odlíčení citlivých očí a rtů.
  • Oční krém Doux regard – odstraňuje podráždění, prokrvuje a pomáhá zbavit se tmavých kruhů pod očima.
Obličej ráno: Obličej večer:
  • Krém Nutri Hydra Kontrole s hydratačními účinky, který zároveň reguluje produkci mazových žláz a díky konzistenci podobající se fluidu se krásně vstřebá do pleti a nezanechá pocit hutnosti.
  • Pro očištění volíme zelenou vodou Tonique Purifiant s obsahem zeleného čaje. Poté je třeba nanést na obličej krém Fluide Matifiant, který matuje a reguluje mastnotu pleť. Přípravek je vhodný jako základ i pro make-up a další použití dekorativní kosmetiky.

Realizátoři proměny

Tuto proměnu pomohli zrealizovat:

Vlasy: Veronika Dřevíkovská, vlasové studio Kadus design
Vizáž: Jana Hotová, salon Unique, značka Payot
Kosmetika: Jana Hotová, salon Unique, značka Payot