BERAN

Váš vnitřní neklid se může projevit na cestách. Hrozí nehody a zranění. Ani v citové oblasti to nebudete mít jednoduché. Lásky přicházejí i odcházejí. Setkáte se s lidmi, kteří vám pomohou i s jedinci, kteří vás zklamou.

BÝK

I ti největší svůdníci dostanou pěknou lekci. Tato situace se negativně odrazí na vašem okolí. Budete citově zranitelní a výbušní. Koncem měsíce už nezapochybujete o své životní roli a opět se začne na vás usmívat štěstí.

BLÍŽENCI

V srpnu kontrolujte víc než jindy své zdraví a zda jste na někoho nebo na něco nezapomněli. Můžete se dostat do vážného konfliktu s rodinou, šéfem, úřady či policií. Snažte se být rozvážní a nešetřete tam, kde byste neměli.

RAK

Zatímco elánu a nápadů vám stále přibývá, trpělivosti se vám nedostává. Nepropadejte zmatkům, nedovolte, aby se vaše energie roztříštila. Příští měsíc vám otevírá široké pole působnosti, přibrzdí nervozitu, zlepší náladu.

LEV

Srpen vás může v mnohém ohledu překvapit. Je to váš měsíc a bude vás svádět dělat něco jinak. Dopřejete si trochu romantiky a povalování na pláži. V negativním případě se můžete zaměřit na sex, nestřídmé jídlo a pití.

PANNA

V měsíci zalité sluncem budete mít tendenci mnohé zlehčovat, podceňovat. Nic neberte na lehkou váhu. V partnerském vztahu to bude chtít více citu a malý trénink vůle. Pokud o něco opravdu stojíte, nebojte se to říct.

VÁHY

Jestliže nejste zadaní, pravděpodobně budete. Nabízí se několik možností, jen je uchopit. Vaše sebedůvěra rázem vzroste, přidá se dobrodružství, vzrušení, nekonvenční myšlení a cestování. Vylaďte se do středové polohy!

ŠTÍR

V srpnu budete mít tendence příliš riskovat. Snažte se, aby vaše myšlení a jednání bylo v souladu. V opačném případě můžete na to doplatit. Vyplatí se soustředit energii na domov a důležité aktivity, nic neponechte náhodě.

STŘELEC

Slunce prosvětlí vaší duši. I přes drobné konflikty se dopracujete k příznivému konci v citové oblasti. Jen si nic nevynucujte! Jak v lásce, tak i v práci budete muset prokazovat své kvality. Srpen je jako stvořený k usmiřování.

KOZOROH

Kozorozi, máte potřebu individuálního vyjádření, ale nic neuspěchejte! Rozhodně není příznivý čas něco řešit. Držte své emoce pod kontrolou. Je čas dovolených, užívejte si blahodárného slunce, přírody. Relaxujte!

VODNÁŘ

Ne každému budou vaše názory po chuti. Pokud uvažujete o nějaké změně či transakcích, zůstaňte stát oběma nohama na zemi. Úplněk ve Vodnáři (21. 8.) vám dává křídla, ale zároveň vám přináší komplikované souvislosti.

RYBY

V srpnu na nudu si rozhodně stěžovat nebudete. Kolují o vás různé zvěsti. Pociťujete vnitřní neklid, přecitlivě reagujete, jste schopni vřelé lásky i sžíravé nenávisti. Každopádně se vyplatí víc poslouchat rozum než emoce.

Přečtěte si také náš Velký horoskop na srpen a dozvíte se, co vás čeká na poli lásky, práce a zdraví.