BERAN

Pocit všemocnosti a uspěchanosti přináší Úplněk v Beranu (19. 10.) Touha po dokonalosti je svazující. V práci se snadno rozčílíte, jen máloco vám bude po chuti. Potřebujete na chvíli vypnout. - Utřiďte si myšlenky, relaxujte!

BÝK

V říjnu se vám podaří napravit veškerá opomenutí. Splníte, co jste slíbili, a upevníte si svou pozici v rodině i v zaměstnání, až na malé výjimky. Pozor na přejídání a přepínání sil, lehce se stravujte a nepracujte přesčas

BLÍŽENCI

Vaše duševní schopnosti jsou sice na vzestupu, ale pozor, to vůbec neplatí pro vaši fyzičku. Váš organizmus může být oslaben. Myslete na své zdraví, stravování a dostatek tekutin. Rovněž vztahy je třeba emocionálně posílit.

RAK

Chystáte-li se na významnější investice, vezměte si k ruce právníka. Nelze vyloučit zmatky a nejasnosti. Soustřeďte se na svůj zdravotní stav a neodkládejte návštěvu lékaře. Jedete-li někam, myslete na bezpečný návrat.

LEV

Láska pro vás je hnacím motorem. Budete mít dostatek příležitostí k flirtování a seznamování. Ale jen vaše snaha stačit nebude. Otázkou je, jaký přístup zaujme partner. Budete se cítit jako na houpačce. Děsná zábava!

PANNA

Na pracovišti se můžete cítit trochu nepochopení. Všechno vyplývá vždy z vašeho chování a jednání, samo od sebe proti vám nepůjde nic. Lze to napravit lepší komunikací a projevem vstřícnosti. Snažte se a bude fajn!

VÁHY

Profesně jste ve vrcholné formě. Nov ve Vahách (5. 10.) otevírá neznámá témata a jejich smysl, co se dá dělat s tvůrčím projektem a co s lidmi, abyste získali jejich podporu. Je to ideální doba pro jednání a obchody.

ŠTÍR

V říjnu neodsuzujte k zániku nic, aniž byste to nevyzkoušeli. Je jednoduché říkat, že něco nejde, ale měli byste vědět proč, mít v rukou pádný argument. Kdo je spokojen v lásce, pocítí záhy úspěch i v dalších životních oblastech.

STŘELEC

Každý den přinese něco nového, co vás střídavě potěší nebo vyvede z míry. Pro ty, kteří žijí v milostném trojúhelníku, hrozí prozrazení. Naopak nové vztahy se vyvíjí dobře. Dávejte si pozor na přecitlivělost a výbušné reakce!

KOZOROH

Naordinujte si pořádnou dávku optimismu, budete ho potřebovat. V profesním životě se můžete setkat se zradou a intrikami. Zaskočí vás to, ale zvládnete to, nadšení však z toho nebudete. Připravte si pádné argumenty!

VODNÁŘ

Díky pomoci můžete získat sympatie jisté osoby, která vás již delší dobu zajímá. Malý flirt vám neuškodí, ale pozor, aby se to nezvrtlo. Ve finanční sféře si trochu hlídejte záda. Nelze vyloučit změnu prostředí, stěhování.

RYBY

Rychle se zorientujete v pracovních záležitostech, v citových o něco hůře. Stále ještě nejste rozhodnutí, zda ve vztahu setrvat či ne. Vše naznačuje, že prosadit vlastní záměry bude těžké, potřebujete čas na rozmyšlenou.

Přečtěte si také náš Velký horoskop na říjen a dozvíte se, co vás čeká na poli lásky, práce a zdraví.