BERAN

Poslední měsíc v roce se vydaří a nemělo by chybět i nějaké to překvapení. Úspěšné budou oslavy, návštěvy a setkání. Humor vám nechybí. Odříkat si jídla nemusíte, pozor na alkohol! Mohlo by se stát, že se někde ztratíte.

BÝK

Závěr roku bilancujete. Podařilo se vám udržet životní standard a pro vás tato oblast výrazně nabývá na významu. Vánoční svátky prožijte v míru, Silvestr vás báječně naladí. Nový rok 2014 přivítáte s velkým očekáváním.

BLÍŽENCI

Konec roku rozhodně nebude nudný. Buďte připraveni na nové výzvy, co vypadalo beznadějně, se nyní může samo nabízet. Chce to jen dobrou vůli, rozumnou taktiku a lépe hospodařit s energií. Pozor na Úplněk (17. 12.)!

RAK

Na konci roku bude vaším největším cílem něco úžasného vykonat. Rozhovor s přítelem a vánoční svátky, to vše vám dá inspiraci. Zda dojde k naplnění, závisí na celé řadě okolností. Za pokus to však rozhodně stojí!

LEV

Vánoční čas prožijete v pohodě. Čekají vás dary a dobré zprávy. Podporu financí zajistí Jupiter, který představuje štěstí a hojnost. Pozor si dejte na Silvestra, na množství vypitého alkoholu – na silácké řeči, pády a ztráty!

PANNA

Váš silný energetický náboj jen těžko může někdo zastavit. Nechte ještě chvíli věci plynout. Nic vám neuteče. Zvládnete-li to, otevřou se obzory, na které jste dříve nedosáhli. Štědrý večer i Silvestr prožijete nad očekávání.

VÁHY

Těšíte se na Vánoce. Jste vnímaví, soucitní a originální. Stěžejním bodem jsou zde osobní potřeby každého člena rodiny. Ve výběru budete mít šťastnou ruku. Silvestr oslavíte s přáteli rychlými špunty. A bude veselo!

ŠTÍR

V posledním měsíci silně vnímáte smysl svých aktivit. Všechno plyne, jak má, kreativita vám nechybí. Vánoční svátky jsou blízko, nakupujete dárky, uklízíte, pečete, vyřizujete korespondenci, telefonáty. - Vítáte Nový rok!

STŘELEC

Neubráníte se pocitu, že kdybyste nebyli v zaměstnání, nic by se nestalo. Předvánoční nálada panuje kolem, i na vás značně doléhá. Nov ve Střelci (3. 12.) výrazně ovlivní vaše cítění a jednání. Jste milující dušičky.

KOZOROH

Vánoční svátky se blíží, pocity štědrosti a spořivosti se prolínají. Procházíte různými výkyvy nálad. Výměna názorů, která vás čeká, naštěstí bude jen okrajová. Překvapení najdete pod vánočním stromečkem. Těšte se!

VODNÁŘ

Před vámi je jedno z nejlepších období. Dáte do pořádku svůj milostný život, případně se rozloučíte s nefungujícím vztahem a navážete nový. Silvestr oslavíte ve společnosti lidí, jejichž kontakty se vám budou později hodit.

RYBY

Vaše reflexy jsou mimořádně vstřícné. Věnujete se přípravám na Vánoce, rozpočtu a financím. Přemýšlíte, kde ubrat a kam přidat. Nakonec vás pohltí sentimentální nálada a kupa dárků, která vás přivede do rozpaků.

Přečtěte si také náš Velký horoskop na prosinec a dozvíte se, co vás čeká na poli lásky, práce a zdraví.