BERAN

To, oč jste dlouho usilovali, se pomalu začíná obracet k lepšímu. Nezačínejte však s novými úkoly, dokud nedokončíte ty předchozí. Ujasněte si, co je pro vás důležité, a co se vyvíjí do ztracena. Můžete mnohé získat i ztratit.

BÝK

V březnu si vynahradíte, co jste v únoru promeškali. Hvězdy přejí vztahům, a to jak v soukromí, tak i v zaměstnání. Myslí vám to skvěle, jste plní plánů. Přemýšlíte o stavbě domu, koupi bytu či auta, jiní sní o luxusní dovolené.

BLÍŽENCI

V březnu se na vás všechno sype. Vztahy, práce i technika vás může zradit. Veškeré problémy se zákonitě projeví na psychice a trávení. Nesmíte znejistět. Toto období rozhodně není vhodné pro překotná rozhodnutí.

RAK

V březnu jste pravými mistry v umění a jednání s lidmi. Využijte svého nadání a prosaďte své plány. Máte šanci upevnit či získat nové postavení a zvýšení financí. Hvězdy přejí seznamování i společenským aktivitám.

LEV

Na křídlech lásky vplujete do měsíce března. Nyní platí dvojnásob, jaké bude vaše vnitřní rozpoložení, takové podněty přitáhnete z okolí. Ohlídejte si netrpělivost a nezamotejte se do zbytečných sporů. Čas pracuje pro vás!

PANNA

V březnu minulé nesnáze se objeví v jiném světle a do značné míry nahradí a vyrovnají předchozí ztráty. Potvrdí vám, že jste v předchozím roce nepracovali nadarmo. Osobní život bude bohatší o nové zkušenosti a zážitky.

VÁHY

Planety vám přináší mnoho inspirace. Všechno, co bude stát za to, udělejte, zvláště pracujete-li s fantazií. Vytvořte si svůj styl, na nic se nevymlouvejte, s ničím neotálejte, ukažte světu, co ve vás vězí. Vaše snaha bude odměněna.

ŠTÍR

Surfování na internetu je vaše hobby, ale nemělo by se stát pro vás vším. Některé události mohou vzít úplně jiný směr, než jste čekali. Snažte se věci změnit. Jak? - Kdo pozorně naslouchá, tomu srdce napoví, co má dělat.

STŘELEC

Toužíte po harmonii, ale rozdíráte si skryté rány. Máte šťastné pocity, ale obviňujete druhé, když jste na dně. Důležité je nepodléhat emocím, neztrácet víru a znovu objevovat krásy života. I všední den může něco změnit.

KOZOROH

Na obzoru je období, které s sebou nese mnoho dobrého. Události se převážně vyvíjí ve váš prospěch. Je příznivý čas k navazování seznámení. Disponujete dostatkem energií, sex-appealem a uměním získávat si lidi na svou stranu.

VODNÁŘ

Zřejmě budete řešit nějaké potíže s rodiči, dětmi nebo příbuznými. Pozor na tendenci dělat unáhlené závěry. Ve vztazích to může trochu zaskřípat. Prověřujte informace, které se k vám dostávají, mohou být zkreslené.

RYBY

Živou společenskou atmosféru, romantické chvíle a nesobecké odevzdání vlastního já druhému pocítíte nejsilněji kolem 11. 3. (Nov v Rybách.) Je to váš měsíc, tak ho nepromarněte. Komunikujte, tvořte a milujte se.

Přečtěte si také náš Velký horoskop na březen a dozvíte se, co vás čeká na poli lásky, práce a zdraví.